hık hak hukVaramaaaaa
Haha yok valla senin nickin tanıdık geldi de konularını hatırlamıyorum belki okumamışımdır bile kimbilirbence söyle bi baktn bu kadn delü enisi yazmaym deyip cekildn demi seni gidi seni
Nabiyusunuz?hık hak huk
suraları bir toparlayp mesaimi bitireceğim ama cene calmaktan kalkamıorum sen napiyusunnNabiyusunuz?
Velvette psikolog bacı bu milleti tehtit etmeye başladı hastaneye kapatabilitemiz var mı ben gerekli yerlere gerekli rüşveti veririm
ben cok tanınan bir üyeyüm kk nam saldm zaten öhüm kem küm lütfen caktrmayalımHaha yok valla senin nickin tanıdık geldi de konularını hatırlamıyorum belki okumamışımdır bile kimbilir
Kız ben diğer konunun linkini burda paylaşabiliyorsam atayım sonra bir de banlanırımben cok tanınan bir üyeyüm kk nam saldm zaten öhüm kem küm lütfen caktrmayalım
onu tam olarak bende bilmiyremm o zaman atma senide yakmaym kendim buluyumKız ben diğer konunun linkini burda paylaşabiliyorsam atayım sonra bir de banlanırım
ben birşey yapmadmmm piskolok abla vallahi bakNe yaptı yine
Başkasına tehdidi varsa kapatabilirik ama çaktırma
Makarna var diye çağırıcas
Bu arada öğlen dişleri kestirdim şimdi geçicileri taktırmaya gidiyorum robocop gibi geziyorum şu an
bende o kadar kuru kayısı felan var hosaf yapmaya vakit yok haaesim ilk defa fikir verdi makarna cacik bide halim kalirsa soguk bi hosaf yaparim
ben birşey yapmadmmm piskolok abla vallahi bakah o diş olayı ne kötü ya gecms olsnn kuzumm
Dur ben senin konularını da hatırladımonu tam olarak bende bilmiyremm o zaman atma senide yakmaym kendim buluyum
asıl onlar veriolar her yere tükürüyorlar ablaÇevreye zarar veriyormuşsun diyorlar
Heğ köprü yapılacak bilir misin
Rica ederim canim:)Ashie beğeni için teşekkür ederim canımcim ❤ =)
Valla keske getirebilsem. Telefonu bile elime alamaz oldum. Sizde fazladan enerji varsa bana verin:)gel gel ugur getir bizee
asıl onlar veriolar her yere tükürüyorlar abla
he bilirim 1 sene dişcinin yannda calıştmm ahh ahhhhh nie bakmadn dişlerine
Ne yaptı yine
Başkasına tehdidi varsa kapatabilirik ama çaktırma
Makarna var diye çağırıcas
Bu arada öğlen dişleri kestirdim şimdi geçicileri taktırmaya gidiyorum robocop gibi geziyorum şu an
ayyy geçmiş olsun. nasıl cesaret ettin kız. benim dişte apse var. doktor dediki artık dolgu olmaz kaplama yapcaz. 9 mayısa randevu verdiydi ektim
o niekine oRica ederim canim:)
Valla keske getirebilsem. Telefonu bile elime alamaz oldum. Sizde fazladan enerji varsa bana verin:)
bende iyim cocugu uyutmaya calıstım ama onun inadı benimkisini gecti. Uyumuyorsuraları bir toparlayp mesaimi bitireceğim ama cene calmaktan kalkamıorum sen napiyusunn
hoşgeldinnn :)bende iyim cocugu uyutmaya calıstım ama onun inadı benimkisini gecti. Uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?