Haklisn canimm valla fazla musait olamiyorumm hos buldum canimm kimler var burdaIsikOlsun görüyorum alttan altan topictesin. ürkek ceylan gibi durma gel :) hoşgeldin :)
işte herkes varHaklisn canimm valla fazla musait olamiyorumm hos buldum canimm kimler var burda
Yazı yazi renginde fena yakiyor acinin rengigelmişin bilehoşgeldin :)
yakarımmm romayıda yakarımYazı yazi renginde fena yakiyor acinin rengi
İyiyim canım=) çok şükür sen nasılsın.yemek falan iftar yaklaşıyor=)Geldim tatlim nasilsin ❤❤
Ahhah ne guzel iyi yapiyonuz ramazan ramazan kimler atmali kimler kacmali diger dunyada gorecez
Aynen canimm herif uyuyor nende ciktim biraz kacamak yapayim burda diye:)İyiyim canım=) çok şükür sen nasılsın.yemek falan iftar yaklaşıyor=)
İyi yapmışsın canım ya burası da olmasa zaman geçmiyor evde olanlar için özellikle=))Aynen canimm herif uyuyor nende ciktim biraz kacamak yapayim burda diye:)
yakarımmm romayıda yakarım
Kesinlikle bebiste yok zaten:)İyi yapmışsın canım ya burası da olmasa zaman geçmiyor evde olanlar için özellikle=))
ben ayvayı yedim o zamanAhhah ne guzel iyi yapiyonuz ramazan ramazan kimler atmali kimler kacmali diger dunyada gorecezbizim komsu hep oyle der
Aynen benim yokKesinlikle bebiste yok zaten:)
Eeeo zamn kizlara paca yedirtmeden birağmayikAynen benim yok
ahaa o konunun uzmanıdaVelvette . benide kandırdı. daha doğrusu profilinde yazmış gün gün nasıl zayıfladığını rol model oldu. bugün bende diyet yapıyorum :) o yüzden dün gece veda turu yaptım baklava börekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?