- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Söyleyecektim de belki yanlış anlamda kullaniliyodur diye soylemedim:))))sulak yerde beslediler
Bi 55 olsam yeterKaç kilo vermek istiyorsun
Mutlaka bekliyoruz ama yoksa etiketler durur taciz ederim bak seni=)) sende artık bizden birisin=))Bn çikiyorum kizlar tekrar geleciğim insallaahh hoşçakalıınn
Yok yok rahat ol sen=)) milyon kişiden duydum hala duymaya devam ediyorum=)))Söyleyecektim de belki yanlış anlamda kullaniliyodur diye soylemedim:))))
5 kilo azmis verirsin bence=)Bi 55 olsam yeter
Tamamm tatlisim :)))Yok yok rahat ol sen=)) milyon kişiden duydum hala duymaya devam ediyorum=)))
❤❤❤❤ ay benim yemek menüsü değişti yine=))
tavuk yap pattiz yap ebnce❤❤❤❤ ay benim yemek menüsü değişti yine=))
Yeterki sen iste yaparım tabi güzel menü çok severim bunu yapayım bari=))tavuk yap pattiz yap ebnce
davuk pattiz pilav cacıkiftar telasesi sardi etrafimi ...Menu onerileri alayim varsa
Dün kuru fasulye pilav ve ıspanaklı börek vardı,bugünde bi ara karışık kızartma oldu yoğurtlu ama şimdi fırında tavuk patates ve pilav olarak değişti bide dünden kalan börek var işine yarar mi bunlar=))iftar telasesi sardi etrafimi ...Menu onerileri alayim varsa
Havamı atıyin kırmızı olmuşsun
Daha 1 ay prolugunu söyler bizeHavamı atıyin kırmızı olmuşsun
Heye sana hava atym die cagrdmmHavamı atıyin kırmızı olmuşsun
1, ay az olur lenDaha 1 ay prolugunu söyler bize
Hic sorma hicHavamı atıyin kırmızı olmuşsun
dunde bn yaptim patates pilav .kuru fasulye de yarin esime satayim onu bugun de dolma yapacam en kolayiDün kuru fasulye pilav ve ıspanaklı börek vardı,bugünde bi ara karışık kızartma oldu yoğurtlu ama şimdi fırında tavuk patates ve pilav olarak değişti bide dünden kalan börek var işine yarar mi bunlar=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?