- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Iyi sukur coluk cocuk kosturmaca sen:)Nasılsın tatlım?:)
yeak yea kabullenmek istemiorumBu soruyu ciddi ciddi soruyomusunhala anlamdinmi garip oldugunu
Aynı bende işte doğum stresi başladı :))) bekliyoruzIyi sukur coluk cocuk kosturmaca sen:)
Hayirlisi olsun yapma stres:)Aynı bende işte doğum stresi başladı :))) bekliyoruz
OO nisan hanımm teşrif etmissinz topiğimizeGünaydın kizlar ❤❤
Sağol tatlım ❤inşallah çok olmaz :))Hayirlisi olsun yapma stres:)
hele akıllıa bakun hele
Evet tatlım ❤ nasılsın ?OO nisan hanımm teşrif etmissinz topiğimize
ben iyiyim seni sormalı görüşmeyeli sessiz sedasız cektin gittin..Evet tatlım ❤ nasılsın ?
Geldim kız ne küsüyon?? Hergün bi kez uğruyorum en az... asıl sen yoksun..cabık gel buraya şimdii küsecem sennlehippotalamus
asıl ben burdayım lütfen iftira atmayalım madalya aldm die hava mı atıon sen hııGeldim kız ne küsüyon?? Hergün bi kez uğruyorum en az... asıl sen yoksun..
Kiz niye bir kez ugruyosun ask oksunGeldim kız ne küsüyon?? Hergün bi kez uğruyorum en az... asıl sen yoksun..
Aşkolsun kız.. inan çok yoğunum.. cumartesi pazar sınavım var. .arada giriyorum ama sadece bildirimlere bakıyorum. . Seni pek göremedim ne zamandır ondan..asıl ben burdayım lütfen iftira atmayalım madalya aldm die hava mı atıon sen hıı
Gunaydin balimGünaydın bebitolarimm=)
Kız inan arada giriyorum sadece bildirimlere bakabiliyorum.. arada bu topiğe de uğruyorum.. bazen yazıyorum bazen okuyup çıkıyorum. .bu hafta sonu sınav var sonra bakıcezzz..Kiz niye bir kez ugruyosun ask oksuniyice boşladın bizi
Hadi bakalim iyi gecer insallah madalyan hayirli olsunKız inan arada giriyorum sadece bildirimlere bakabiliyorum.. arada bu topiğe de uğruyorum.. bazen yazıyorum bazen okuyup çıkıyorum. .bu hafta sonu sınav var sonra bakıcezzz..
ne yapıyorsun güzel yüreklim❤Gunaydin balim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?