ya bikere o boyda olsam nasıl sandalet giyiym hiç aklın mantıgın alıor mu yada mayoDass gibiyim zatennn
Hee beimde 1.90 kilomda 60. Kapinkomsum mirands kere. Surekli diyo gel vikrorria secretta beraber sahne alalim diyede simdi o kadar insanin onunde bikini giymeye çekiniyorum ondam kabul etmiyorumallahim yerden bitme patatesi 1 65 mis boyu gormesek inancam
Ne eskisi beee ben senden eskiyimben biliorumm eski üyelerden olunca her tarafa parnak attm şimdi buraya herkezleri cagırırmda kimse beni tanımaz bu halimle
iki dakka ciddi ol lanBen pasaklıyim atmam camasir felan
daaş gibi benim ikizim=)Dass gibiyim zatennn
Hee beimde 1.90 kilomda 60. Kapinkomsum mirands kere. Surekli diyo gel vikrorria secretta beraber sahne alalim diyede simdi o kadar insanin onunde bikini giymeye çekiniyorum ondam kabul etmiyorumallahim yerden bitme patatesi 1 65 mis boyu gormesek inancam
Selam canm hamdolsunn iyiyimm sen nasilsinNasılsın cnm. . Ne zamandır denk gelmedik :))
yaf uuf cevap vermcksen terk ediorum burayıCiddiyim
hoşgeldnn tatlmm yoksun uzun zamandr nerelerdesinnnSelam canm hamdolsunn iyiyimm sen nasilsin
bikere benm size nickim bile yeter nickimle döverm sizidaaş gibi benim ikizim=)
Hosbulduk canmm malum ramazann hamdolsun dolu geciyor ara ara girip bakabiliyorumm bos oldukca.. sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz bakalmm :)hoşgeldnn tatlmm yoksun uzun zamandr nerelerdesinnn
bende aynı bildin gibi iş güc koşusturmaca hep bir entrikaHosbulduk canmm malum ramazann hamdolsun dolu geciyor ara ara girip bakabiliyorumm bos oldukca.. sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz bakalmm :)
Güle güle canım=)))yaf uuf cevap vermcksen terk ediorum burayı
Bizler iyiyiz =))yani ben iyiyim çok şükür=)Hosbulduk canmm malum ramazann hamdolsun dolu geciyor ara ara girip bakabiliyorumm bos oldukca.. sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz bakalmm :)
git güle güle sevdiğim yolların acık olsn diosn yaniGüle güle canım=)))
ya bikere o boyda olsam nasıl sandalet giyiym hiç aklın mantıgın alıor mu yada mayobikere mantık kurallarına aykırı
böhyttyyy sennni seni mii ayhhh görüntü kirliliği
daaş gibi benim ikizim=)
bu aksam evimin resmini cekecemBizler iyiyiz =))yani ben iyiyim çok şükür=)
amannn tırtttAl bak alttaki alinti sana kappakkk olsun. Naberrrrrr :)
bekliyorumbu aksam evimin resmini cekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?