Kiz sende ne okulu kadin 50 yasinda omrunde okul gormemisKiz yazik halaya okulda felan ne dalga gecmislersir tobeler olsun
Allah seni
Ilkokuladami gitmemisKiz sende ne okulu kadin 50 yasinda omrunde okul gormemisfazla cagdas yasiyoz galiba
çok benzemiyorlar mıAllah senigamli baykus lady
Kiz varda o zaman okutmuyirlardi pekIlkokuladami gitmemiskiz ne var 50 yasinda ogretmen yokmu hic
benmle hiç bir alakası olmayan resmde nasıl ben geliyorum acaba
görüormsnz bu köftöhorlar beni neye benzetiolarKiz varda o zaman okutmuyirlardi pekharbi lafi caktin ha ben perttt
10 kisiye sordum 9 u lady bu dedibenmle hiç bir alakası olmayan resmde nasıl ben geliyorum acabasna cok benzior ama tam bi gudubet
tövbe de kazulet naletheidinin evine hırkızlar kgirmiş
bakışları bile aynı
Ugursuz kazulet sabahtan beri agzindan bir hayırlı laf bir guzel soz cikmaditövbe de kazulet naletsenin girsin bütün ayakkabılarini çalsin=))
bakışları bile aynı
Valla ya=) evimden ne istiyor acabaUgursuz kazulet sabahtan beri agzindan bir hayırlı laf bir guzel soz cikmadi
Yok cekindigimden deil ya ;/ iyiyim sinavlarla ugrasiyorum ders calisiyorum sen nasilsin23bilgi23 gel kiz cekinme konusalimm nasilsin
Yok kiz laf carpma degilKiz varda o zaman okutmuyirlardi pekharbi lafi caktin ha ben perttt
Mutlulugunu kislanmistir nalet :)Valla ya=) evimden ne istiyor acaba
Allah kolaylık versin üniversite finalleri mi? Yoksa aöf müYok cekindigimden deil ya ;/ iyiyim sinavlarla ugrasiyorum ders calisiyorum sen nasilsin
Ozelliklen sulun gibi bacaklarinigüzellimi cekemiosunuzz
Amin. Üniversite finaller. Bitsede evime gitsem artiiikAllah kolaylık versin üniversite finalleri mi? Yoksa aöf mü
Benziyolarda sanki resimdeki bi tik daha uzunçok benzemiyorlar mı
Gözü mözü değer de manda gözüyle=))bugün birbirimize girmeyelim kocaylaMutlulugunu kislanmistir nalet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?