Biraz fazlalik var sagol canimm oyle biraz guzelikte var hakimi yemeyimmBurnun büyük mü kız=))) eminim çok güzelsin ve kendine haksızlık ediyorsun deli=))
Onuda yapariz sozum olsunKiz nereye daha karpuz kesecektik:)
Insallah canimm karsiligini alırsın emeklerinin ❤❤Üniversite final haftam
Dur kiz annem paca yapti yemeden birağmayikOnuda yapariz sozum olsunsizin muhabbet guzel, zaten bi basladi mi isnan birakamiyo :))
Senin de sohbet in güzel olduğu için akip gidiyor sohbet=))Onuda yapariz sozum olsunsizin muhabbet guzel, zaten bi basladi mi isnan birakamiyo :))
Biraz fazlalik var sagol canimm oyle biraz guzelikte var hakimi yemeyimm
Canim tesekkur ederim karsilikli dusuncelerimiz :)Senin de sohbet in güzel olduğu için akip gidiyor sohbet=))
Kiz su tup bebek olmasa ona verecem parayibiraz fazlalık=)) Allah seni
Paca miiiiiiiDur kiz annem paca yapti yemeden birağmayikagzima dolanmis bu laf cikmiyor ya
Kiz dugune gidiyomm milet cok guzelsin diyor tabi 2 kilo makyaj surersem guzel olurumbiraz fazlalık=)) Allah seni
Geriden geliyo olabilirimde tup bebek mi yaptircaksin canim?Kiz su tup bebek olmasa ona verecem parayi
bende teşekkür ederim canım❤❤Canim tesekkur ederim karsilikli dusuncelerimiz :)
Çok güzel=)))Paca miiiiiiihic yemedim ama yiyememde saniirm ama teklifin icin tesekkurler. Guzel mi ki paca corbasi?
ahahaha kiz filim var ya dedemin fisi orda aklimda kalmis bende yemedim hicPaca miiiiiiihic yemedim ama yiyememde saniirm ama teklifin icin tesekkurler. Guzel mi ki paca corbasi?
AyKiz dugune gidiyomm milet cok guzelsin diyor tabi 2 kilo makyaj surersem guzel olurumonlarda ne düşünüyor kim bilir 80 bilir
Evet canimm 3 denemem olacak :)Geriden geliyo olabilirimde tup bebek mi yaptircaksin canim?
Allahiiimahahaha kiz filim var ya dedemin fisi orda aklimda kalmis bende yemedim hic
Hepimizi canimmAyorucun son saatlerinde=))))) Allah ta seni güldürsün =)
Sagol tatlimm senlede banlansin muhabettAllahiiimbende ciddi ciddi soruyom. Allah muhabbetinizi bozmasin
Canim Allah yardimciniz olsun, bende cok arastirmistim. Ve cok zor bi surec psikolojik olarakta cok yipratici. Igneleri saymiyorum bile. Insallah bu kez hayirlisiyla Allah8m saglikli sihhatli bir evlat nasip eder. Ne zaman dusunuyorsun peki?Evet canimm 3 denemem olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?