Konu cinavar üst komşu=)Konu neysi canimm
Şu vicdanim beni böyle sakin yapıyorsabahın köründe yani hiç rahatsız olan var mı uyuyan var mı diye düşünen yok
Profesyonel yönetici sistemiKiz yöneticiye desen şabanin konusndanda beter seninki
Kiz vicdani birak seninki memleket meselesi yoksa rahatin olmazŞu vicdanim beni böyle sakin yapıyor
Akşam eşimi gönderim konussun kocasıyla kadınınKiz vicdani birak seninki memleket meselesi yoksa rahatin olmaz
Yok kiz demez zaten onun görevi oranin huzurunu saglamak sonucta tanimadiginiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz kiProfesyonel yönetici sistemigerçi her blok için bi adam seçildi olmazsa ona söyleyim de bu sefer çocuk gibi olmaz mi şikayet koca insanlarsiniz çıkin konuşun demez mi=)
konuşssun tatlım aa sabahın köründe kimse rahatsız edecek bir ses çıkaramazAkşam eşimi gönderim konussun kocasıyla kadının
Buda olabilir ama surekli patirti gorulti olmazki canimm biraz anlayisli olsunlarAkşam eşimi gönderim konussun kocasıyla kadının
Bide kandilde birşey yollamis aman bacım sen ses yapma yatar kalkar dua ederim sana diyecektim=))Yok kiz demez zaten onun görevi oranin huzurunu saglamak sonucta tanimadiginiz insanlarla muhatap olmak zorunda degilsiniz ki
Bide kandilde birşey yollamis aman bacım sen ses yapma yatar kalkar dua ederim sana diyecektim=))
sonunda kavga edeceğimkonuşssun tatlım aa sabahın köründe kimse rahatsız edecek bir ses çıkaramaz
kadını parçalamak geliyor şuan içimden ama salak gibi yine iyi karşılasa konusamam=) yanında çocuklarla çıkıyor kapıya onların yanında birşey de diyemiyorum kadınaBuda olabilir ama surekli patirti gorulti olmazki canimm biraz anlayisli olsunlar
Aman sende cok cekiniyonn kiz alt tarafi yugun bi dille anlatacan bence kendini kasmaya gelmez oda alinmaz cunku alinacak bi sey yoksonunda kavga edeceğim
kadını parçalamak geliyor şuan içimden ama salak gibi yine iyi karşılasa konusamam=) yanında çocuklarla çıkıyor kapıya onların yanında birşey de diyemiyorum kadına
timam=)Aman sende cok cekiniyonn kiz alt tarafi yugun bi dille anlatacan bence kendini kasmaya gelmez oda alinmaz cunku alinacak bi sey yok
ay evet ya seyrediyorum bende kanım dondu allah öyle insanların belasını . . . . .Muge anli da 6 yasindaki bir cocugu 20libyaslarnda brinn kacirdigi ogrenldi ve bgun kiz bir apartmnn bodrm katnsa olu bulundu Allah belanizi versn sizin sapik seefsiz....elim ayagm titriyor yahu
Ahhh niye oldurmus ki ne olmus canimmMuge anli da 6 yasindaki bir cocugu 20libyaslarnda brinn kacirdigi ogrenldi ve bgun kiz bir apartmnn bodrm katnsa olu bulundu Allah belanizi versn sizin sapik seefsiz....elim ayagm titriyor yahu
Niye oldurdugu belli 6 yasnda kiz cocugu apartmann bodurumna gturms Allah belasni versn pislik sapik serfsz ay ck snrlendm artk cocgnu saniye bile gznden sakincanAhhh niye oldurmus ki ne olmus canimm
Of evet yaNiye oldurdugu belli 6 yasnda kiz cocugu apartmann bodurumna gturms Allah belasni versn pislik sapik serfsz ay ck snrlendm artk cocgnu saniye bile gznden sakincan
_heidi_ cocuklarni kmse bir snye bile gzunden ayirmamamli dunya ole artk
tatlım bakma şöyle şeylereMuge anli da 6 yasindaki bir cocugu 20libyaslarnda brinn kacirdigi ogrenldi ve bgun kiz bir apartmnn bodrm katnsa olu bulundu Allah belanizi versn sizin sapik seefsiz....elim ayagm titriyor yahu
ben gelirsem saçını başını yolarım apartmanı birbirine katarımİkizim gelde hallet şu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?