günaydnn gudubetimm.. bende yeni ögrendim cok üzüldümm ya rabbim sabır versn o analara babalara :/
Bizim bile yasam enerjimiz tukeniyor. O insanlarin analarini babalarini eslerini dusunemiyorum.Aynen oyle canim bizimde ruh halimiz. Gunaydin sanada
Günaydın kızlar ,moralsizim malum şehitlerAllahim bunu bizlere yaşatanların yanına bırakmasin inşallah
Noldu kizzzAynen. Ay sabah sabah üst komşuyu öldürüp katil olacaktım ya=(
Ya bu kadar düşüncesizlik olamaz sabahın 8 inde koltukları öyle bi çekiyor ki sürüyerek resmen beynimi kazıyor. Sabah in 7 sinde ev siliyor ama direkt sopayi sürtüyor sanki.çocukları desen ayrı dert güm güm zipliyo. İlk defa apartman da oturuyorum ben bekarken müstakil evdeydim.kadın yüzünden sinir hastası oldum ya.çıkıp söylemeye utanıyorum çünkü anlamıyor kusura bakma diyor ben eve inmeden tekrar devamNedir bu komsulardan cektigimiz ya. En guzeli mustakil ev alicaksin paran olcak. Kimseyle ugrasmicaksin. Neden sinirlendin o kadar canim?
Tamda bahsettigin gibi biri var.10 yillik dostum herseyim.2 saat olmasi rahatlatiyo beni iste. Yoksa uzun valdeli birisi malesef yok. Hatta ablamada dedim yani 300 alorsam 100 sana veririm hakkin gecicek diye.Cnm iki saat kisa bir zmn ve geliride iyi birkablcn akrban varsa veya cocugun svdigi kucagnda durdugu ona brakablrsn kisa sureli clisma bnce super imkann varsa ve guvendgn bri varsa bu firsati kacirma ama brkacagn kisi kendn gbi gvendgn bildign olsun anne kardes ilk tercih veya esinin... bn buyk knsmiim ama cocgm oksa gvenp konsuna bile baktrmam dunya ck kotu
Canım eşine söyle bütün gün değil zaten benimde kafami dağıtmak için güzel fırsat falan de. Oğluşun da inşallah durur canım denemekte fayda varYani kesinlikle ogluma gidicek ona yatirim yapicam zaten. Ama esim istemiyo gitme para skintimiz yok diyo. Bende asiri bunaldim evde. Kafa dagitmak icinde yeterli benim icin. Ama iste hem esimi ikna etmek nasil olcak hemde oglum cok huysuz durucakmi bilmiyorum ya. Valla %50 %50 yim su anda
Canim oyle bi durumda uyar tekrar tekrar. Malesef herkes dusunceli olamiyo. Benim ust komsum balkonundan elma kabuklari silkeledi balkonuma. Yani bulassan basin belaya giricek o sinirle. Ama sen sakinlesince bidaha uyar.Ya bu kadar düşüncesizlik olamaz sabahın 8 inde koltukları öyle bi çekiyor ki sürüyerek resmen beynimi kazıyor. Sabah in 7 sinde ev siliyor ama direkt sopayi sürtüyor sanki.çocukları desen ayrı dert güm güm zipliyo. İlk defa apartman da oturuyorum ben bekarken müstakil evdeydim.kadın yüzünden sinir hastası oldum ya.çıkıp söylemeye utanıyorum çünkü anlamıyor kusura bakma diyor ben eve inmeden tekrar devam
Dimi? En azindan bi denerim. Baktim cok problem olucak 2. Ye gitmem artik. Umarim dogru bi karardir benim icinCanım eşine söyle bütün gün değil zaten benimde kafami dağıtmak için güzel fırsat falan de. Oğluşun da inşallah durur canım denemekte fayda var
Ayyy nefrt ederm anlayissiz insanlrdn sabahin koru ya ayiptir bnde apartmanda oturuorm herkesi tniorm hemde ama yinede 12 de bile cok skisirsm aciorm makineyi genelde 2,3 de yaparmki rhtsz olmsn kmse die insan baskasni dusunmuo ya herkes bencil nankorYa bu kadar düşüncesizlik olamaz sabahın 8 inde koltukları öyle bi çekiyor ki sürüyerek resmen beynimi kazıyor. Sabah in 7 sinde ev siliyor ama direkt sopayi sürtüyor sanki.çocukları desen ayrı dert güm güm zipliyo. İlk defa apartman da oturuyorum ben bekarken müstakil evdeydim.kadın yüzünden sinir hastası oldum ya.çıkıp söylemeye utanıyorum çünkü anlamıyor kusura bakma diyor ben eve inmeden tekrar devam
günaydın kara fettanımm bal yanaklım çirkin dudaklımCanım eşine söyle bütün gün değil zaten benimde kafami dağıtmak için güzel fırsat falan de. Oğluşun da inşallah durur canım denemekte fayda var
2 kez çıktık oğlum yapıyor çok kızıyorum diyor ama çocuğun yapabileceği birşey değil çünkü dün yada ondan önceki gece 2 2.5 gibi yine çekiyordu. Bu sefer birşey diyemiyorum oda iyi yaklaşınca. Artık söylemeye utanıyorum vallaCanim oyle bi durumda uyar tekrar tekrar. Malesef herkes dusunceli olamiyo. Benim ust komsum balkonundan elma kabuklari silkeledi balkonuma. Yani bulassan basin belaya giricek o sinirle. Ama sen sakinlesince bidaha uyar.
Ozmn firsat gzl cnm bnce degerlendir hem cocuguna daha ii sartlarda bakarsn biriktirrsin 2 saat icin iyi pra millet gunlugu 30 liraya clisioTamda bahsettigin gibi biri var.10 yillik dostum herseyim.2 saat olmasi rahatlatiyo beni iste. Yoksa uzun valdeli birisi malesef yok. Hatta ablamada dedim yani 300 alorsam 100 sana veririm hakkin gecicek diye.
kasıtlı mı yapıyorlar bacım ya ?2 kez çıktık oğlum yapıyor çok kızıyorum diyor ama çocuğun yapabileceği birşey değil çünkü dün yada ondan önceki gece 2 2.5 gibi yine çekiyordu. Bu sefer birşey diyemiyorum oda iyi yaklaşınca. Artık söylemeye utanıyorum vallahayırlısı bakalım
Yani dogru soyluyosun. Rakam guzel hemde mantikli benim icinde. Oyle yapayim ben ya. Bi denerimen azindan.Ozmn firsat gzl cnm bnce degerlendir hem cocuguna daha ii sartlarda bakarsn biriktirrsin 2 saat icin iyi pra millet gunlugu 30 liraya clisio
Aynen canım hakkında hayırlısı neyse o şekilde olsun inşallahhDimi? En azindan bi denerim. Baktim cok problem olucak 2. Ye gitmem artik. Umarim dogru bi karardir benim icin
Ya hiç sorma ya ben bu kadar dikkat ederken başkası düşüncesiz olunca çıldırıyorum. Bi ton ağır koltuk sandalye kaldırıyorum alt kata ses gitmesin rahatsız olmasın diye. Ama sağolsun üst komşum ağzıma ediyor. Sinirden diyorum senin üst katı alıp 3 5 çocuk yapıp ağzına ettirmek ne iyi olurdu. Ay oruç olmasam çok önemsemem uyanırim 7 de 8 de tv acar birşeyler yiyerek yaparak zaman geçiririm. Oruç olunca 10.5 a kadar uyuyorum haliyleAyyy nefrt ederm anlayissiz insanlrdn sabahin koru ya ayiptir bnde apartmanda oturuorm herkesi tniorm hemde ama yinede 12 de bile cok skisirsm aciorm makineyi genelde 2,3 de yaparmki rhtsz olmsn kmse die insan baskasni dusunmuo ya herkes bencil nankor
günaydın kız ne güzel anlatmissin kendini cadalozgünaydın kara fettanımm bal yanaklım çirkin dudaklım
Aynen brkez dene baktin oluyor devam edeesin hem ck ufak deil idare etmesi kolay olur ablada tnidik naslsa hayrlisi olsn insallahYani dogru soyluyosun. Rakam guzel hemde mantikli benim icinde. Oyle yapayim ben ya. Bi denerimen azindan._MAJESTE_ canim 2 saatlik oldugu icin evet idare edicek bi ablam var.oda tamam dedi ya bakalim artik
Kasıtlı değil ama düşünmüyor altta biri var mi rahatsız olur mu diyekasıtlı mı yapıyorlar bacım ya ?
Kiz dun annen kurtardi seni bu gün kim kurtaracakSanada hayirli iftarlar :) simdi kk kadinlari yemek yapsin biz peynir zeytine devam
Ya bu kadar düşüncesizlik olamaz sabahın 8 inde koltukları öyle bi çekiyor ki sürüyerek resmen beynimi kazıyor. Sabah in 7 sinde ev siliyor ama direkt sopayi sürtüyor sanki.çocukları desen ayrı dert güm güm zipliyo. İlk defa apartman da oturuyorum ben bekarken müstakil evdeydim.kadın yüzünden sinir hastası oldum ya.çıkıp söylemeye utanıyorum çünkü anlamıyor kusura bakma diyor ben eve inmeden tekrar devam[/QUOTE
tereyag onerimi dikkate al bence :))
tereyag onerimi dikkate al bence :))Ya bu kadar düşüncesizlik olamaz sabahın 8 inde koltukları öyle bi çekiyor ki sürüyerek resmen beynimi kazıyor. Sabah in 7 sinde ev siliyor ama direkt sopayi sürtüyor sanki.çocukları desen ayrı dert güm güm zipliyo. İlk defa apartman da oturuyorum ben bekarken müstakil evdeydim.kadın yüzünden sinir hastası oldum ya.çıkıp söylemeye utanıyorum çünkü anlamıyor kusura bakma diyor ben eve inmeden tekrar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?