Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Bence tam zamani cik sole orucluyum sbahin erken saatinde bole bole oluyo rahatsz oluom die solemektn utanma o utansn ve solemez susarsan dha ck cekersn apartman hayatinda disli olcn brz mustakil gibi masum deildir apartman hayati :))

Bence tam zamani cik sole orucluyum sbahin erken saatinde bole bole oluyo rahatsz oluom die solemektn utanma o utansn ve solemez susarsan dha ck cekersn apartman hayatinda disli olcn brz mustakil gibi masum deildir apartman hayati :))
Bugün geçti yarın da yapınca çıkacağım kalkıp bugünde çıkayım dedim ama tuttum kendimi.

anlar yavrum anlar. kendini biliyordur o :)

tutma kız. git çirkefleş. tepene çıkarlar yoksa :)
Tamam:)
kızlar ben ögle arasına cıkıyorum görüşürüz
çok durdun zaten
Hic turma yoksa tepene cikar soliim dicnki dikkt etsn bn hergn cikrdm baktm olmuo yukri vurrdum surekli uzun sopayla
ay vallahi bende yaptım onuu. Tavana vuruyorum sert plastikle.sopayla vuruyorum duyuyor mu bilmiyorum duyuyordur muhtemelen top alıp tavanla paslascam niyetimde o var=))

Tamam:)

çok durdun zaten
ay vallahi bende yaptım onuu. Tavana vuruyorum sert plastikle.sopayla vuruyorum duyuyor mu bilmiyorum duyuyordur muhtemelen top alıp tavanla paslascam niyetimde o var=))
Hahahah her seste solugu yukrda al braz cemkir bak nasl yola gelio sustukca arsizlasir yarn birgun hic sallamaz sni guclu sert karkterbi gstercn sessiz sakin blirse sni ayvayi yedin dmektir :)))

Hahahah her seste solugu yukrda al braz cemkir bak nasl yola gelio sustukca arsizlasir yarn birgun hic sallamaz sni guclu sert karkterbi gstercn sessiz sakin blirse sni ayvayi yedin dmektir :)))
Kız çıkıyorum ya kadın özürler diliyor yumuşak yüzlü kibar iyi karşılıyor ben çıkınca bu sefer çıktığım için utanıyorum öyle değişik bak şu an hala ses devam ediyor kalktım vurdum tavana.

Cakalliga vuruo kibarlikla sni gelmemen icin o da isi blio snucta rahatsz oluon ozur dilemesi onmli deil bdha dkkt etmesi onmli ayip ya anlayissiz

Kiz yöneticiye desen şabanin konusndanda beter seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…