- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Bence tam zamani cik sole orucluyum sbahin erken saatinde bole bole oluyo rahatsz oluom die solemektn utanma o utansn ve solemez susarsan dha ck cekersn apartman hayatinda disli olcn brz mustakil gibi masum deildir apartman hayati :))Aynen canım hakkında hayırlısı neyse o şekilde olsun inşallahh
Ya hiç sorma ya ben bu kadar dikkat ederken başkası düşüncesiz olunca çıldırıyorum. Bi ton ağır koltuk sandalye kaldırıyorum alt kata ses gitmesin rahatsız olmasın diye. Ama sağolsun üst komşum ağzıma ediyor. Sinirden diyorum senin üst katı alıp 3 5 çocuk yapıp ağzına ettirmek ne iyi olurdu. Ay oruç olmasam çok önemsemem uyanırim 7 de 8 de tv acar birşeyler yiyerek yaparak zaman geçiririm. Oruç olunca 10.5 a kadar uyuyorum haliyle
günaydın kız ne güzel anlatmissin kendini cadaloz
Bugün geçti yarın da yapınca çıkacağım kalkıp bugünde çıkayım dedim ama tuttum kendimi.Bence tam zamani cik sole orucluyum sbahin erken saatinde bole bole oluyo rahatsz oluom die solemektn utanma o utansn ve solemez susarsan dha ck cekersn apartman hayatinda disli olcn brz mustakil gibi masum deildir apartman hayati :))
nemesis yapmaya yaparım da sohbetim hiç yok kimseyle=)) anlamaz zaten
Bugün geçti yarın da yapınca çıkacağım kalkıp bugünde çıkayım dedim ama tuttum kendimi.
Hic turma yoksa tepene cikar soliim dicnki dikkt etsn bn hergn cikrdm baktm olmuo yukri vurrdum surekli uzun sopaylaBugün geçti yarın da yapınca çıkacağım kalkıp bugünde çıkayım dedim ama tuttum kendimi.
Tamam:)anlar yavrum anlar. kendini biliyordur o :)
tutma kız. git çirkefleş. tepene çıkarlar yoksa :)
çok durdun zatenkızlar ben ögle arasına cıkıyorum görüşürüz
ay vallahi bende yaptım onuu. Tavana vuruyorum sert plastikle.sopayla vuruyorum duyuyor mu bilmiyorum duyuyordur muhtemelen top alıp tavanla paslascam niyetimde o var=))Hic turma yoksa tepene cikar soliim dicnki dikkt etsn bn hergn cikrdm baktm olmuo yukri vurrdum surekli uzun sopayla
Hahahah her seste solugu yukrda al braz cemkir bak nasl yola gelio sustukca arsizlasir yarn birgun hic sallamaz sni guclu sert karkterbi gstercn sessiz sakin blirse sni ayvayi yedin dmektir :)))Tamam:)
çok durdun zaten
ay vallahi bende yaptım onuu. Tavana vuruyorum sert plastikle.sopayla vuruyorum duyuyor mu bilmiyorum duyuyordur muhtemelen top alıp tavanla paslascam niyetimde o var=))
Kız çıkıyorum ya kadın özürler diliyor yumuşak yüzlü kibar iyi karşılıyor ben çıkınca bu sefer çıktığım için utanıyorumHahahah her seste solugu yukrda al braz cemkir bak nasl yola gelio sustukca arsizlasir yarn birgun hic sallamaz sni guclu sert karkterbi gstercn sessiz sakin blirse sni ayvayi yedin dmektir :)))
sabah sabah ne çekmişinKız çıkıyorum ya kadın özürler diliyor yumuşak yüzlü kibar iyi karşılıyor ben çıkınca bu sefer çıktığım için utanıyorumöyle değişik bak şu an hala ses devam ediyor kalktım vurdum tavana.
Cakalliga vuruo kibarlikla sni gelmemen icin o da isi blio snucta rahatsz oluon ozur dilemesi onmli deil bdha dkkt etmesi onmli ayip ya anlayissizKız çıkıyorum ya kadın özürler diliyor yumuşak yüzlü kibar iyi karşılıyor ben çıkınca bu sefer çıktığım için utanıyorumöyle değişik bak şu an hala ses devam ediyor kalktım vurdum tavana.
Iste kaytarmak surekli burdasin merak ediyomm ne is yapiyon bu patron seni niye kovmuyorkızlar ben ögle arasına cıkıyorum görüşürüz
Konu neysi canimmIkizim tavana vurmakla olmaz o is. Sen daha subyansin bilmezsin apartman hayati insani kanser eder :/ sert onlemler alman lazim..
Hiç sorma şuan hala devam
Valla iyice sinir oldumCakalliga vuruo kibarlikla sni gelmemen icin o da isi blio snucta rahatsz oluon ozur dilemesi onmli deil bdha dkkt etmesi onmli ayip ya anlayissiz
İkizim gelde hallet şu işiIkizim tavana vurmakla olmaz o is. Sen daha subyansin bilmezsin apartman hayati insani kanser eder :/ sert onlemler alman lazim..
sabahın köründe yani hiç rahatsız olan var mı uyuyan var mı diye düşünen yokHiç sorma şuan hala devam
Kiz yöneticiye desen şabanin konusndanda beter seninkiKız çıkıyorum ya kadın özürler diliyor yumuşak yüzlü kibar iyi karşılıyor ben çıkınca bu sefer çıktığım için utanıyorumöyle değişik bak şu an hala ses devam ediyor kalktım vurdum tavana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?