Ara bozucu birbirimize düşürmeye çalışıyorsun bizi=))) @Olmayacakduam inanma buna sen=))yalan söylüyor bacm keklik gibi avlıcak seni
ben senmyimm delibozukAra bozucu birbirimize düşürmeye çalışıyorsun bizi=))) @Olmayacakduam inanma buna sen=))
Nerelere kayboluyorsun=)) güzelse bende kaybolayim=)))Geldimmm tatliskooocumm görünüp kaybolangillerdenim azicikin :)_heidi_
Ne olmaz lenAMA olmaz öleeee
sen ben varken kaybolabilirsmn heç aklın kesimiNerelere kayboluyorsun=)) güzelse bende kaybolayim=)))
Sen beni kaybolduğum yerde de bulur peşimi bırakmazsinsen ben varken kaybolabilirsmn heç aklın kesimi
AMA olmaz öleeee
Internet paketi ve telefonun sarju dayandikca sizlerleyimm :) güzel vallaNerelere kayboluyorsun=)) güzelse bende kaybolayim=)))
Benimde paketin günü doldu kaç gündür yok =))))Internet paketi ve telefonun sarju dayandikca sizlerleyimm :) güzel valla_heidi_ tatliskomm
Evde varmi senin :))Benimde paketin günü doldu kaç gündür yok =))))
Evet var canım. Aslında telefona çok istemiyorum ama dışarı çıkınca iyi oluyor bide düzgün paket yok hep boşa gidiyor dakika sms internetEvde varmi senin :))
Benim evde de yok tatlim o yüzden çıkıp giriyorum .. :) sen de ben gibi ramazan geldi sürekli yatış modu gibi geliyo Allahtan cocuk yok olsa napcaz :)Evet var canım. Aslında telefona çok istemiyorum ama dışarı çıkınca iyi oluyor bide düzgün paket yok hep boşa gidiyor dakika sms internet
npaaym cok sevioyorummSen beni kaybolduğum yerde de bulur peşimi bırakmazsin
sendedemi var bitene cadı kaynanaInternet paketi ve telefonun sarju dayandikca sizlerleyimm :) güzel valla_heidi_ tatliskomm
He valla ya=))) Bugün halsizim evi süpürmek lazım ama kolumu kaldıracak halim yok.biraz da ateşim var galiba.. kaç gündür çok soğukBenim evde de yok tatlim o yüzden çıkıp giriyorum .. :) sen de ben gibi ramazan geldi sürekli yatış modu gibi geliyo Allahtan cocuk yok olsa napcaz :)
kim ki o yaa acababugün içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. sanırım ismi lazım değil birinin bitmez tükenmez dırdırı hayat enerjimi emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?