sandaletimi elbisemi ve kıvırcık saclarmı cekemiolar catır catır catlıolarÇok merak ettimm görüntü itibariyle miii :)
Resim superkocişten bulaştı sanırım sanada. benimde burnum akıyır sürekli :d hapşuruyorumda kediden mi bulaştı acaba
gudubetliğinle hepimizin içini çürüttün bu genç yaşımızda :
kızlar bu arada yaşlanınca bizi buldum bakkucağında laptop olan ben yanında ellerini kavuşturmuş olan ikizim sensin _heidi_ , en sağda gülümseyen Sonsuzaskkk en solda ki suratsız kazulette işte adından belli _MAJESTE_
cekemiolar cünki kıskanıolar beniel birliği ile forumdan gtmemi istiolar bacm
kaynana kaynana kara suratlı kaynana
beni akıl hastanesi,ne kapatacaklarmş manyaklar
sandaletimi elbisemi ve kıvırcık saclarmı cekemiolar catır catır catlıolar
Cocuktan degil canim su lady denen piskopattan boyleyim
bütün kapılar ona çıkıyor değil miCocuktan degil canim su lady denen piskopattan boyleyim
O hepimizi bitirdi zaten=))))mafetti bizi mafetti=)))Cocuktan degil canim su lady denen piskopattan boyleyim
Gecen anlattim ya ruyamda gordum deliyiO hepimizi bitirdi zaten=))))mafetti bizi mafetti=)))
Aahhh ahhhh icimizi kuruttu ailelerimize enerji kalmadibütün kapılar ona çıkıyor değil mi
yok bacım karakter itibariyle :d kendisi sabah 8de başlıyor beynimizi yemeğe akşam 23 itibariyle uyuyorkabusumuzda bile bunu görmeye başladık
ben dedim kapatalım bunu bir yerekıyamadınız
Aahhh ahhhh icimizi kuruttu ailelerimize enerji kalmadi
Yılanlar sarsin dört bi yaninicekemiolar cünki kıskanıolar beniel birliği ile forumdan gtmemi istiolar bacm
kaynana kaynana kara suratlı kaynana
Bilmiyorum ya onndaann :)Bildiğin gibi değil o kazulet=)))))
beni akıl hastanesi,ne kapatacaklarmş manyaklar
Bak bencedee bu yüzdensandaletimi elbisemi ve kıvırcık saclarmı cekemiolar catır catır catlıolar
Gecen anlattim ya ruyamda gordum deliyiogunden sonra uyumaya korkar oldum
=))) O ayakkabıları kopasicaya zor aldırdım ssandaleti=)))Yılanlar sarsin dört bi yaniniyokkk sanmam gitmeni istediklerini :))
Bilmiyorum ya onndaann :)
Bak bencedee bu yüzden
güzelliimi kıskanıolarYılanlar sarsin dört bi yaniniyokkk sanmam gitmeni istediklerini :))
Bilmiyorum ya onndaann :)
Bak bencedee bu yüzden
ben herşeyi bilirimmm bikeresende bilmiyordun değil
kız lady düğün fotonu buldum sanırımgüzelliimi kıskanıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?