burdada hava bi acaip bi acık bi kapalı bi esio bi yagıyor bu sene yaz gelmck hazarHe valla ya=))) Bugün halsizim evi süpürmek lazım ama kolumu kaldıracak halim yok.biraz da ateşim var galiba.. kaç gündür çok soğuk
Vay o yalanını senin=)))görende inanırnpaaym cok sevioyorumm
Ay benim de aynı ikizim ya bizi kim mafetti böyle=)))bugün içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. sanırım ismi lazım değil birinin bitmez tükenmez dırdırı hayat enerjimi emdi
He valla ya=))) Bugün halsizim evi süpürmek lazım ama kolumu kaldıracak halim yok.biraz da ateşim var galiba.. kaç gündür çok soğuk
kim ki o yaa acaba
saka bi yana bende o haldeyim gudubetim yaa içim daralıo
adı lazım değil baş harfi gudubetAy benim de aynı ikizim ya bizi kim mafetti böyle=)))
Ay çok tatlılar=)))))kocişten bulaştı sanırım sanada. benimde burnum akıyır sürekli :d hapşuruyorumda kediden mi bulaştı acaba
gudubetliğinle hepimizin içini çürüttün bu genç yaşımızda :
kızlar bu arada yaşlanınca bizi buldum bakkucağında laptop olan ben yanında ellerini kavuşturmuş olan ikizim sensin _heidi_ , en sağda gülümseyen Sonsuzaskkk en solda ki suratsız kazulette işte adından belli _MAJESTE_
Yalnız ben çok çekmişim boy gitmiş iyice=))))kocişten bulaştı sanırım sanada. benimde burnum akıyır sürekli :d hapşuruyorumda kediden mi bulaştı acaba
kızlar bu arada yaşlanınca bizi buldum bakkucağında laptop olan ben yanında ellerini kavuşturmuş olan ikizim sensin _heidi_ , en sağda gülümseyen Sonsuzaskkk en solda ki suratsız kazulette işte adından belli _MAJESTE_
Tabiii eksik olsun cadolozzzsendedemi var bitene cadı kaynana
Eşinden mi bulasti aman dikkat etttHe valla ya=))) Bugün halsizim evi süpürmek lazım ama kolumu kaldıracak halim yok.biraz da ateşim var galiba.. kaç gündür çok soğuk
L Lady kiz a biye gudubet ve kazulet diyolarrrkocişten bulaştı sanırım sanada. benimde burnum akıyır sürekli :d hapşuruyorumda kediden mi bulaştı acaba
hepimiz çöktük bacım lady saolsunYalnız ben çok çekmişim boy gitmiş iyice=))))
Çok merak ettimm görüntü itibariyle miii :)ikiside çok uygun sıfatlar çünkü onun için karar veremiyoruz
En çok ben gitmişim nalet yüzünden beynimi ütülemis iyice=))))hepimiz çöktük bacım lady saolsun
ayhh allah seni napmasn emi hiç gülesim yoktukocişten bulaştı sanırım sanada. benimde burnum akıyır sürekli :d hapşuruyorumda kediden mi bulaştı acaba
yok bacım karakter itibariyle :d kendisi sabah 8de başlıyor beynimizi yemeğe akşam 23 itibariyle uyuyorÇok merak ettimm görüntü itibariyle miii :)
En çok ben gitmişim nalet yüzünden beynimi ütülemis iyice=))))
hepimiz çöktük bacım lady saolsun
Bildiğin gibi değil o kazulet=)))))Çok merak ettimm görüntü itibariyle miii :)
bugun bende bi tuafım gıhepimiz çöktük bacım lady saolsun
beni akıl hastanesi,ne kapatacaklarmş manyaklarÇok merak ettimm görüntü itibariyle miii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?