lütfen sen gülme görüntü kirliliği yaratıorsun
Ben gülünce güller acar bi kere=)((lütfen sen gülme görüntü kirliliği yaratıorsun
sen hep gül ikizim. bakma bu nemrutaBen gülünce güller acar bi kere=)((
Geçti canım geçti=))uyudun mu ne güzelll iyi olmuştur biraz da olsa dinlendi mi=)Selaaam! Ayy 2 saate yakin uyumusum. O kadar uzun zaman oldu ki boyle uyumayali, nasilda iyi geldi. Ohhh :) nasilsiniz canlar?_heidi_ ofkem gecti mi canim biraz?
Ay dinlenmem mi yaaa:) gunlerdir o kadar uykusuzdum ki yarim saar deliksiz uykum yoktu. Bu bana 1 hafta gider herhalde:)Geçti canım geçti=))uyudun mu ne güzelll iyi olmuştur biraz da olsa dinlendi mi=)
Kiz gidip uyusana bi yere kacmiyoruzAy dinlenmem mi yaaa:) gunlerdir o kadar uykusuzdum ki yarim saar deliksiz uykum yoktu. Bu bana 1 hafta gider herhalde:)
çok sevindim canım ya=)Ay dinlenmem mi yaaa:) gunlerdir o kadar uykusuzdum ki yarim saar deliksiz uykum yoktu. Bu bana 1 hafta gider herhalde:)
sakin sakin gel korkmaOrtalik sakin mi bakinayimm dedimm
=)))))))Ahahah bu ne nuri alco gibi
hahahha deliAhahah bu ne nuri alco gibi
Kiz etraf toz dumandi kavgada sac saca bas basa giristiler arkadami döndüğüm gibi kactimmhahahha deli
Walla is bana kalsa 3 gun yataktan cikmam da oglan izin vermiyo iste :) arkadaslar giremem herhalde bugun bidaha simdiden hayirli iftarlar hepinize :)Kiz gidip uyusana bi yere kacmiyoruz
Neresi kız=))) burası miKiz etraf toz dumandi kavgada sac saca bas basa giristiler arkadami döndüğüm gibi kactimmpacayi zor kurtardik valla
teşekkürler canım sana da yarın görüşürüz inşallahWalla is bana kalsa 3 gun yataktan cikmam da oglan izin vermiyo iste :) arkadaslar giremem herhalde bugun bidaha simdiden hayirli iftarlar hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?