- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Leeeen cok guldum bunakız lady düğün fotonu buldum sanırımsağdaki gelinlikli sen
aynısının tıpkısı değül müLeeeen cok guldum buna
zuhahahahhahahahahaha ah canmmmmm nasılda bulmuş kendisinikız lady düğün fotonu buldum sanırımsağdaki gelinlikli sen
bende 1,80 boy var anam babam. sen gibi 1,10 değilim kizuhahahahhahahahahaha ah canmmmmm nasılda bulmuş kendisini
bikere ben cigara kullanmıorum o yüzden benm olma ihtimalim sıfırLeeeen cok guldum buna
o topuklular olmasa görürüm ben seni şişik seniiibende 1,80 boy var anam babam. sen gibi 1,10 değilim ki
bikere ben cigara kullanmıorum o yüzden benm olma ihtimalim sıfır
sizin baska işiniz gücünüz yok mu len benmle ugraşmaktan başka
Vaaar ama senlw ugrasinca desarj oluyoruzbikere ben cigara kullanmıorum o yüzden benm olma ihtimalim sıfır
sizin baska işiniz gücünüz yok mu len benmle ugraşmaktan başka
o zaman ugrasn durun delüleryok valla şuan
hani ben enerjinizi alıordm hani ben kara basan gibi çöküyordum üzerinize hıı yalancılar kendiniz itiraf ediosunuz bikere bensiz yapamdınızıVaaar ama senlw ugrasinca desarj oluyoruz
o zaman ugrasn durun delüler
hani ben enerjinizi alıordm hani ben kara basan gibi çöküyordum üzerinize hıı yalancılar kendiniz itiraf ediosunuz bikere bensiz yapamdınızı
Fazlan zarar senin heryerdrn cevreledin bizihani ben enerjinizi alıordm hani ben kara basan gibi çöküyordum üzerinize hıı yalancılar kendiniz itiraf ediosunuz bikere bensiz yapamdınızı
atlamadm zaten senn neyini atlaym ben burusuk musamba seniolurrr
sensizz olmazzzz sensizz olmazzz. sensiz derken ikizimden bahsediyorum atlama sakın
siz beni cevrelediniz bikere el birliği ile teke 3Fazlan zarar senin heryerdrn cevreledin bizi
gel öpeyim geçsinacaip içim daralıyor pofsss
kız lady düğün fotonu buldum sanırımsağdaki gelinlikli sen
aman allah korusungel öpeyim geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?