ben inanrm cünkü bende aynı durumdaymKızım çalışan ama beceremeyen bi insanım ben kim inanır bana
kendine bak sen pasakliseni kocana ispiyonlucamm görürsn sen ergenkende sümüklü bişidin iyi almış seni kocan
begenmsin ya ordan buldm seni yakaladum hemen bu bizim sümüklü patti dedimkendine bak sen pasaklihayır konuna yorumda yapmadım nasıl.buldun beniki
Kesinlikle ikizim=)))Sen zaten benim icin yangindan kurtarulacak ilk seysin :) . Sonsuzla bebislerini aliri. Birde kivirciki aliriz ladyden yazik cocuk yeterince çekti anasindan. Gun yuzu gorsun bi :)
=)))
la ben daha ilk kışimi yaşadim evde manyaak=))) nasıl geçen kış kaldırmış olayım=))))nöö yalan mı en son halıları gecen sene kısın kaldırmsn daha dün dedin ıkyy pis insan
Ahh bacım ahh=)) allah seni bu deli nin elinden kurtarmışken tekrar buldu seni=)))Beğenmişmişim vallahi bunuda hatırlamıyorum noluyi bana
Kaçarım kiAhh bacım ahh=)) allah seni bu deli nin elinden kurtarmışken tekrar buldu seni=)))
Kaçarım kiBiz bu sevgi böceğiyle buralarda fink atarken şoooralar hep dutluktu:)
Geldimm geldimm yeni bitti isler sayilir ❤❤IsikOlsun hu huuuu=)
Günaydınnn hayırlı cumalarr :)Hebehubele internetsiz güzel=))))
Hosgeldin ne yapıyorsun=))Geldimm geldimm yeni bitti isler sayilir ❤❤
Günaydın canım hayırlı cumalar ne yapıyorsun=)Günaydınnn hayırlı cumalarr :)
Kiz valla ölmeden yasiyoruz sen nasilsin canimm :)Hosgeldin ne yapıyorsun=))
Yeni uyandim canim uyumalara doyamiyorum :) sen napiyosunnnGünaydın canım hayırlı cumalar ne yapıyorsun=)
Topikten topiğe sicriyoruzmmHosgeldin ne yapıyorsun=))
Sanada canimmmGünaydınnn hayırlı cumalarr :)
Bende evimle savaşıyorum=)))Kiz valla ölmeden yasiyoruz sen nasilsin canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?