@justholdmetight kız sen roma da mi yaşıyorsun=) ay çok görmek istiyorum bende oraları yaaa :)
Ooo ne güzel=)) gidersen beni de götürEvet bana toscana sarabi ismarliycakkk hemdeee :))
Anteeep mi ne guzel yemekler yiyosundur senBende kendimi tanıtayim 25.5 yaşındayim2 gün e 1 yıl olacak evliyim=) çocuk yada hamilelik yok=) ev hanımıyim. Gaziantep te yaşıyorum=))
Pasaport basvurusunu yap simdiden :))Ooo ne güzel=)) gidersen beni de götür
Evet=))) gel beraber yiyelimAnteeep mi ne guzel yemekler yiyosundur sen
Burdayiiiim ki@ Zms kaya kiz gel sohpete katil birazdan karilar damlar buraya
@ Zms kaya kiz gel sohpete katil birazdan karilar damlar buraya
Hos geldin canimmAdim melek yas 23
Kız ne zaman gideceksin koca ya diyeyim de para biriktirsin bana=))))Pasaport basvurusunu yap simdiden :))
Yemek yaptin mi yok sa hhhaaaaAdim melek yas 23
Evliyim 4 yil olcak insaAllah bir kizim var keske gelebilsem cok merak ediyim oralari :)Evet=))) gel beraber yiyelimsen nerde yaşıyorsun,evli misin
Bu saatte ne yemegi daha cok var . Aksama ne yapcagimi bilmiyom cok da aciktim sahurada kalkmadim :/Yemek yaptin mi yok sa hhhaaaa
Oo maşallah=) allah bagislasin canım:) buralar güzel=))Evliyim 4 yil olcak insaAllah bir kizim var keske gelebilsem cok merak ediyim oralari :)
Güzel şarkı agzina saglik
Valla bizde oralari merak ediyoruz ahhh bu dunya hep merakla yuvalaniyorEvliyim 4 yil olcak insaAllah bir kizim var keske gelebilsem cok merak ediyim oralari :)
Bir bebis daha istiyoz Allah herkese nasip etsin :) bayadir ugrasiyozOo maşallah=) allah bagislasin canım:) buralar güzel=))
Ask kokuyor resmensözleri çok anlamlı değil mi =)))
Valla bizde oralari merak ediyoruz ahhh bu dunya hep merakla yuvalaniyorben bi arada denizliye gidyom gttgm pek bir yeer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?