Istedigin yemekleri yaz tatlimm zms yapsinm eee misafir buldugunu uemez umdugunu yerben yenü yedim geldim ama yemek varsa catlayana kadar yerm gelirim kacırmamnereye gidioukk
Yemek yok bacım sen evine git makarna ye hadi=)))ben yenü yedim geldim ama yemek varsa catlayana kadar yerm gelirim kacırmamnereye gidioukk
Kizlar sakin olunsen kacırms olmayasnn
Ahahhah deliYemek yok bacım sen evine git makarna ye hadi=)))
H.buldum sende hosgeldin :) hanimlar benim tele biseyler olmaya basladi takildi gec geliyor mesajlar . Telefon az dinlensin gelirim :*hoşgeldinzzz aramızaa
hadi len ordan kıvrısık=)sen kacırms olmayasnn
Bekleriz canım her zaman=)H.buldum sende hosgeldin :) hanimlar benim tele biseyler olmaya basladi takildi gec geliyor mesajlar . Telefon az dinlensin gelirim :*
İşini biliyonnn seni hayvan eti yemisss antepe gidip baklava yiyecen heAntepe gitmek istym :) de buraya gelin
valla been buldumu neyim yemem özel olacak yoksam gelmemmmIstedigin yemekleri yaz tatlimm zms yapsinm eee misafir buldugunu uemez umdugunu yer
Bikereem daha 2 gün sonra 1 yıl olacak .taptazecik gelinim ben=)))Bilmem de bilmem galiba diyomm heidi ohhhj dedimm :)
kötü gelin senn gibi gelinim olacak oglumla aranızda yatardmBikereem daha 2 gün sonra 1 yıl olacak .taptazecik gelinim ben=)))
Siz antep e bende başka yereİşini biliyonnn seni hayvan eti yemisss antepe gidip baklava yiyecen hebende geliyemm senle kararımı degistirdim
Senin gibi anasi olduğunu görünce oğlunu almazdim ben bi kere=))))kötü gelin senn gibi gelinim olacak oglumla aranızda yatardm
Ahahahavalla been buldumu neyim yemem özel olacak yoksam gelmemmm
sözleri çok anlamlı değil mi =)))
kötü gelin senn gibi gelinim olacak oglumla aranızda yatardm
Baklavadan onmlisi varİşini biliyonnn seni hayvan eti yemisss antepe gidip baklava yiyecen hebende geliyemm senle kararımı degistirdim
Ahaha hic bi yere birakmayik seni sende gelecenSiz antep e bende başka yeregelin gelin beklerim =)))
bunu gizli bir odaya kapatıp işkence yapacam caktırmaKizlar sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?