Evet şu köpük tabldotlar var onlardan al biz yardım ederiz=)))Kiz hazir kaplar al onlar hem zahmetsizde oluyor yok ya benle heidi gelelim yeter
Antalya yakinlarinda netten bak gorursun bide konya taraflarina bakAvuuuu ciddiyimm meraktan catlayacam
Türkiye türkiye=)))Avuuuu ciddiyimm meraktan catlayacam
Yeni gellin var aramizda daha 2 yil olmus kendini bi türlü eskitmedi gittiBak o olur mantikliherzman beklerim :)
Tamm .suan sadece gelmeniz kaldi :)Evet şu köpük tabldotlar var onlardan al biz yardım ederiz=)))
Ha tamam valla kibrislara gittim bi ara ispartayla karistirdimmTürkiye türkiye=)))
Eee kiz nereye gelmek istiyonn anlamdimmAntalya yakinlarinda netten bak gorursun bide konya taraflarina bak
Hos geldun tatlimm zms yemege gidiyoruz sende gelseneben geldümm
Ha tamam valla kibrislara gittim bi ara ispartayla karistirdimm
kim la o yeni gelin=)))))Yeni gellin var aramizda daha 2 yil olmus kendini bi türlü eskitmedi gittibizler canimm cicimden sonra perttt
Ahh canım =)Tamm .suan sadece gelmeniz kaldi :)
Kız o çatlak gelirse biz birbirimize girerizHos geldun tatlimm zms yemege gidiyoruz sende gelsene
Antepe gitmek istym :) de buraya gelinEee kiz nereye gelmek istiyonn anlamdimm
ben yenü yedim geldim ama yemek varsa catlayana kadar yerm gelirim kacırmamHos geldun tatlimm zms yemege gidiyoruz sende gelsene
Bilmem de bilmem galiba diyomm heidi ohhhj dedimm :)kim la o yeni gelin=)))))
Ahh canım =)
hoşgeldinzzz aramızaa
sen kacırms olmayasnnSenden kaçtı
sen kacırms olmayasnnSenden kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?