Zuhal i seyretmiyorm da =)) esra daki songül ü biliyorumAsk kokuyor resmenkiz hani zuhal topala bi kadin gelmisti bunun seside onun gibi olmasin sonra
Insallah olur canimm ❤❤isparta nerde bu aradaBir bebis daha istiyoz Allah herkese nasip etsin :) bayadir ugrasiyoz
Buralara gelirseniz agirlarim :)Valla bizde oralari merak ediyoruz ahhh bu dunya hep merakla yuvalaniyor
Ay en kısa zamanda olur inşallah canımmm=)Bir bebis daha istiyoz Allah herkese nasip etsin :) bayadir ugrasiyoz
He kiz oda kendini demetlerle kiyasliyor kimse yok mu onu bi durtsunZuhal i seyretmiyorm da =)) esra daki songül ü biliyorum
Insallah olur canimm ❤❤isparta nerde bu aradakiz gulleri meşhur olan yer mi acaaba
Niye guluyomm
Evet gül cokmusInsallah olur canimm ❤❤isparta nerde bu aradakiz gulleri meşhur olan yer mi acaaba
Insallah canimm misafir perverizde kadinlar kulubunu bi ara iftara cagir cumbur cemat gelirizBuralara gelirseniz agirlarim :)
İsparta nerde,gülleri meşhur olan yer mi dediğine gülüyorum=)))Niye guluyomm
Evet gül cokmusakdenizde egirdir gölu var coooook guzel ama pis
Beni unutmayin haInsallah canimm misafir perverizde kadinlar kulubunu bi ara iftara cagir cumbur cemat geliriz
Ay parca parca gelin ben bakam okadr kisiyeInsallah canimm misafir perverizde kadinlar kulubunu bi ara iftara cagir cumbur cemat geliriz
Kiz iki yer arasinda kaldimm kibrisla turkiye arasindaİsparta nerde,gülleri meşhur olan yer mi dediğine gülüyorum=)))
Gelursen haber et yeter :)Beni unutmayin ha
MasaAllahKiz iki yer arasinda kaldimm kibrisla turkiye arasinda
Kiz hazir kaplar al onlar hem zahmetsizde oluyor yok ya benle heidi gelelim yeterAy parca parca gelin ben bakam okadr kisiyebulasik bitmiyor
Bak o olur mantikliKiz hazir kaplar al onlar hem zahmetsizde oluyor yok ya benle heidi gelelim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?