buna acıma bacm boşverKiz seni odaya kaptmami mi istiyonn iyi bacimm bende vicdan azabi cekecektim sonra
Kulupte nerdeyse kayip ilani verecektik
Hey masallah iki saat n e yaptığını çözdüm demeki yemek yapiyormusuntavuklu mantar sote ,pilav , sütlaç
Biz bugün memleket yolcusuyuz orda ne varsa artık=)sende düşünüyorsun heidim❤♡❤♡❤♡
Sus kız uğursuz karı=))buna acıma bacm boşver
Seni sorma direk kirmizi bültenben gelmesem vermezsiniz ilan hainler
hayırdır kız :))Biz bugün memleket yolcusuyuz orda ne varsa artık=)
Kendi dusen aglamaz. Kiz artik senin yaverin olacambuna acıma bacm boşver
Seni sorma direk kirmizi bülten
Valla bilmiyorum eşim gidelim diyor sanırım sürpriz tatile götürecekhayırdır kız :))
ben erken dogum yaptm die eziklionmu beniDaha var kız 9.ayına girdi. En az 2 hafta çok rahat gider .sonra ışte
hahah hadi bakalım❤♡❤♡❤♡ iyi gezmeler iyi tatiller o zamanValla bilmiyorum eşim gidelim diyor sanırım sürpriz tatile götürecek
hele ben gelmesem millet halaya kalkacak heralben gelmesem vermezsiniz ilan hainler
Benimm esimde israt ediyor gitmemekte kararlıyım kurbanda zaten gidecem bi haftaligina cekemem 2 günlük yoluValla bilmiyorum eşim gidelim diyor sanırım sürpriz tatile götürecek
Ulan ne ezikleyecem çatlak. Ben 7 aylık doğmuşum seni mi ezcem nankörben erken dogum yaptm die eziklionmu beni
ah canmm benmm canm yavermmmm bir olup bunlarla baş gelelimmmKendi dusen aglamaz. Kiz artik senin yaverin olacam
Teşekkür ederiz:)hahah hadi bakalım❤♡❤♡❤♡ iyi gezmeler iyi tatiller o zaman
Ay benim de canım çekti kız
makarna olmasnda ne olursa olsn illahlah geldi gı
yoo ne alakaya maydonoz şimdi
suz ezikledinn işteUlan ne ezikleyecem çatlak. Ben 7 aylık doğmuşum seni mi ezcem nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?