saclarndan tavana asacam ellerinin ortasndan civi gecirecem ayaklarına zincir baglıcammmmm gözlerine cıbık gecirecem kapatama die
7 sene mi.7 sene seni mi çekicem ben şimdi neyse sen zaten 1 seneye kalmaz ya hastanelik olursun ya hapislik
gelmişken adanayada ugraym da kar yagsn millet kar yüzü görür lanGelme len yakınlarıma uğursuz=)))
Ver gazionlar ceteyse bende ceteym lann hepsi gelise benle baş gelemez zaten ugursuzum hepsiin kuruturuz pampa
senn bi kendünü anlat bize gerisi kolayNe yapayim iste kislik seyler dondurcambakalim bnm kocis nezamn alcak
ah ah nerde o günlerhiçbiri olmazsa zaten sayende içimiz ruhumuz kurur ölür gideriz
Bnde bi kenardan izlerimVer gazidoğru diyonn kiz yuru patron benarkandayim
gel gel ben alışrrm seni cok eglenecükkYanliz ben etmeyecem o edecek bende uzaktan golcülük edecem kan dokunur bana
Cete kuruyonnn he
Cete kuruyonnn he
Yanliz ben etmeyecem o edecek bende uzaktan golcülük edecem kan dokunur bana
İstemiyoruz biz kar falan Gelme güzel şehrime=)))gelmişken adanayada ugraym da kar yagsn millet kar yüzü görür lan
görüyorsun değil mi ikizimm @-nemesis-Ver gazidoğru diyonn kiz yuru patron benarkandayim
hahah adana gaziantepte oturanlar seni ister artıkgelmişken adanayada ugraym da kar yagsn millet kar yüzü görür lan
evet o benm bennn
Öyle mi diyonn sadece tokat atsak olmazmi biber surelim agzinasaclarndan tavana asacam ellerinin ortasndan civi gecirecem ayaklarına zincir baglıcammmmm gözlerine cıbık gecirecem kapatama die
önüme geceydin iyiydiVer gazidoğru diyonn kiz yuru patron benarkandayim
niye kendini dışladın len çatlak manyakonlar ceteyse bende ceteym lann hepsi gelise benle baş gelemez zaten ugursuzum hepsiin kuruturuz pampa
Bir kizim var . Adim melek bir bebis daha istiyoz ve ugrasiyoz daha tutmadi yumurtam tam catlamiyor kist olusuyor ..senn bi kendünü anlat bize gerisi kolay
Bugün bana yapan yarın sana yaparÖyle mi diyonn sadece tokat atsak olmazmi biber surelim agzina
Ben kavga etmesinj bilmem ben anca aglarim hep aglarim cok duygusalim :'(Sende mi brütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?