Hainlerrr ikizim nerdesin @-nemesis-ah canmm benmm canm yavermmmm bir olup bunlarla baş gelelimmm
Bana hic surpriz yok...Benimm esimde israt ediyor gitmemekte kararlıyım kurbanda zaten gidecem bi haftaligina cekemem 2 günlük yolu
uzaksa şimdi niyetliyken gitme tatlım zaten bayramda gidersiniz ❤♡❤♡❤♡Benimm esimde israt ediyor gitmemekte kararlıyım kurbanda zaten gidecem bi haftaligina cekemem 2 günlük yolu
uuuffff iyiki bi anlattk ha bellen durun artık 7 senebenimde canı 2 haftadır ev baklavası çekiyor 50 yerde yedim hiçbiri aradığım lezzet değildi. beğenemedim bit türlügeçen bir müşterimizle konuşmuştum ben sana göndercem dedi gönderecekmiş bugün bakalım :d
kadın belki oğlunu korumak istemiştir olası parfüm saldırısından falan diye şey yaptım
Nereye gideceksinizBenimm esimde israt ediyor gitmemekte kararlıyım kurbanda zaten gidecem bi haftaligina cekemem 2 günlük yolu
7 sene mi.uuuffff iyiki bi anlattk ha bellen durun artık 7 sene
dondurucu ne yapacan delüBana dondurucu alip yollasaniz ne guzel olur
dondurucu ne yapacan delüBana dondurucu alip yollasaniz ne guzel olur
bence yalnş tahmn ettin hiç biri7 sene mi.7 sene seni mi çekicem ben şimdi neyse sen zaten 1 seneye kalmaz ya hastanelik olursun ya hapislik
bayram sonu mersine gitmeyin kızlarbizde antalyada yapamadk hava şartlarndan bayram sonu mersine kacacagız 2 3 gün inşallah orayıda kurutmayız
Cete kuruyonnn heHainlerrr ikizim nerdesinnemesis
bencede cok tehlikelibayram sonu mersine gitmeyin kızlar
Gelme len yakınlarıma uğursuz=)))bizde antalyada yapamadk hava şartlarndan bayram sonu mersine kacacagız 2 3 gün inşallah orayıda kurutmayız
hiçbiri olmazsa zaten sayende içimiz ruhumuz kurur ölür giderizbence yalnş tahmn ettin hiç biri
Ne yapayim iste kislik seyler dondurcamdondurucu ne yapacan delü
onlar ceteyse bende ceteym lann hepsi gelise benle baş gelemez zaten ugursuzum hepsiin kuruturuz pampaCete kuruyonnn he
Yanliz ben etmeyecem o edecek bende uzaktan golcülük edecem kan dokunur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?