Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

bize yakınmssn o zmaannnn
oo bizde 3. yılımıza gireceğiz agustosda inşallahh
bebiş nasıl huysuz mu annesi
konyada kim var cevrende
Sen neresindesin kuzum Konya'nın?
Benim ailemden kimse yok buralarda en yakın Ankara da ablam var o kadar.
Oğlum bu ara huysuz alttan azı diş çıkarıyor teyzesi onun dışında çok şükür iyiyiz

hahahahah
dünki olayın sokunu daha atamıyorum ha eşim zaten bida benmle biyere gitmcekmiş
ay adam haklı valla

Sen neresindesin kuzum Konya'nın?
Benim ailemden kimse yok buralarda en yakın Ankara da ablam var o kadar.
Oğlum bu ara huysuz alttan azı diş çıkarıyor teyzesi onun dışında çok şükür iyiyiz
bene ereğli ilçesindem tatlmm aslne buralıyızz...
hadi ya kimse yk mu ee napıosn o zaman sıkılmıyormsn nasıl geciyor 1 günün eşin kaçta geliyor nerde çalışıyor yardm eder mi sanaaa

hoşbuldmm tatlmm sende hoşgeldinn =) ben hafta sonu pek giremiyorum malım calısnca hafta sonu evin işi gücü cocuk pazar günümüz rezil oldu zaten onu hiç sorma zaten
sen napıon
Hastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedi

Şanssızlığın böylesi ama bu olabilir başka ne marifetlerin var

Hastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedi
tatlım bak kötü düşünme nemesis te çektirdi bu ay hamile kaldı ❤♡❥❤♡❥ onla bi görüş istersen sana bilgi verir. bence korkma❤♡❥❤♡❥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…