dünki olayın sokunu daha atamıyorum ha eşim zaten bida benmle biyere gitmcekmiş
vallahi bende bu sans varken herşey mümkünnnKiz yildizin olsada hepsi tek tek duser zaten
Sen neresindesin kuzum Konya'nın?bize yakınmssn o zmaannnn
oo bizde 3. yılımıza gireceğiz agustosda inşallahh
bebiş nasıl huysuz mu annesi
konyada kim var cevrende
hahahahahdün hava mis gibidi.. nese piknige gidelim dedik malzemler tamam blaık tutacaktık oltalar tamam cıktık yola... ama hava böle nasıl güzeldi... yoldaydık gittik baraja inanrmsn saka değil 5 dakika sonra bir yagmur batırdı daha araban inmemmiştik... 1 saat bekledik dinmedi yagmurbütün ugras ziyan oldu hevesimiz kırıldı
ay adam haklı valladünki olayın sokunu daha atamıyorum ha eşim zaten bida benmle biyere gitmcekmiş
bene ereğli ilçesindem tatlmm aslne buralıyızz...Sen neresindesin kuzum Konya'nın?
Benim ailemden kimse yok buralarda en yakın Ankara da ablam var o kadar.
Oğlum bu ara huysuz alttan azı diş çıkarıyor teyzesi onun dışında çok şükür iyiyiz
E hakli adamin miss gibi gunu zehir oluyordünki olayın sokunu daha atamıyorum ha eşim zaten bida benmle biyere gitmcekmiş
bencede haklı vallahi bu sefer o yüzden ses etmedimhahahahah
ay adam haklı valla
normalde adamı boğardın senbencede haklı vallahi bu sefer o yüzden ses etmedim
oda aynısını dedi bi pazarm var... adam sabah 8 de kalktı işi gücü bitirelim de evden erken cıaklım doya doya bi gün gecirelim die.. acaipde balık vardı barajda ama bi gittik gün maffoldu işteE hakli adamin miss gibi gunu zehir oluyor
aynen ama bu sefer haklı olnuca gıkım cıkmadınormalde adamı boğardın sen
anooww canm hemşerimm benmmm yürü beeeeeeeeee kim tutar biziKendisi yıldız o
Hastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedihoşbuldmm tatlmm sende hoşgeldinn =) ben hafta sonu pek giremiyorum malım calısnca hafta sonu evin işi gücü cocuk pazar günümüz rezil oldu zaten onu hiç sorma zaten
sen napıon
Şanssızlığın böylesidün hava mis gibidi.. nese piknige gidelim dedik malzemler tamam blaık tutacaktık oltalar tamam cıktık yola... ama hava böle nasıl güzeldi... yoldaydık gittik baraja inanrmsn saka değil 5 dakika sonra bir yagmur batırdı daha araban inmemmiştik... 1 saat bekledik dinmedi yagmurbütün ugras ziyan oldu hevesimiz kırıldı
Gunaydin canim :)Ovulasyon testi yapsana yumurtlama takibin icin
Gunaydinn :)
Sanada gunaydinnn :))
Herkese gunaydinnnn
Ikizime ap ayri gunaydinn ❤❤
tatlım bak kötü düşünmeHastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?