İnşallah ❤❤Bende telden giriyorum alisirsin
valla geçen antalya ya gitti yağmur şimşek dolu yağdı. kendisi konya da zaten bu bölgeyi de mafettiBurasıda bulutlu en yüksek 22 dereceymiş. Napmış Lady havalara
Kendisi biraz somagizlidirdaBurasıda bulutlu en yüksek 22 dereceymiş. Napmış Lady havalara
bize yakınmssn o zmaannnnAllah bağışlasın
Kaçmam kaçmam sözz
4 yıllık evliyim Konya Beyşehir'deyim :)
Desene buralarda ondan böyle gitmeyecekmi şöyle yurtdışına falanvalla geçen antalya ya gitti yağmur şimşek dolu yağdı. kendisi konya da zaten bu bölgeyi de mafettiyaz gelmedi bu sene :)
aman kalacaklar zaten sen beddua etsende etmesende kalacak..Beter ol insallah hemen gelip yaz sonuna kadar kalirlar
sırada o varSenin kotu enerjiden nasibini almasin yazik
allahın işine ben ne yapymmm allah allah
orası öylede sürekli soğuk ve yağışlı havayı çekmen ilginç :)allahın işine ben ne yapymmm allah allah
cıldırdn mı kız düz yaz gitsin delü yaBirde yazı şekli falan seçiyorum tlfla neyimeyseen iyisi düz yazmak
Yıldızı düşüktür hemşerime demeyin öyleKendisi biraz somagizlidirda
ben bişi yapmadm vallahBurasıda bulutlu en yüksek 22 dereceymiş. Napmış Lady havalara
Sende iplemicen kimseyi kafana gore takilcanaman kalacaklar zaten sen beddua etsende etmesende kalacak..
kendi anasına gelir 3 ay kalır biz anamıza gideriz laf olur la hemen
yani o konuda haklsnn sanrm bendede varorası öylede sürekli soğuk ve yağışlı havayı çekmen ilginç :)
Yildizi dusukmu hicmi yok bilemedimYıldızı düşüktür hemşerime demeyin öyle
ben ben mi aklın kesiii mi len sonsuzum hiçSende iplemicen kimseyi kafana gore takilcan
vala heral hiç yok haYildizi dusukmu hicmi yok bilemedim
Dogruben ben mi aklın kesiii mi len sonsuzum hiç
dün hava mis gibidi.. nese piknige gidelim dedik malzemler tamam blaık tutacaktık oltalar tamam cıktık yola... ama hava böle nasıl güzeldi... yoldaydık gittik baraja inanrmsn saka değil 5 dakika sonra bir yagmur batırdı daha araban inmemmiştik... 1 saat bekledik dinmedi yagmurYıldızı düşüktür hemşerime demeyin öyle
Kiz yildizin olsada hepsi tek tek duser zatenvala heral hiç yok ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?