Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Hastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedi
canm rahim filmi hiç cektirmedm bilmyrm ama lütfen uzülme ya hallolur bi şekilde.. saglk sıkıntın olmasnda.

bene ereğli ilçesindem tatlmm aslne buralıyızz...
hadi ya kimse yk mu ee napıosn o zaman sıkılmıyormsn nasıl geciyor 1 günün eşin kaçta geliyor nerde çalışıyor yardm eder mi sanaaa
Eşim pek yardım ediyor diyemem uykuyu çok sever kendisi ve tam bir köycü
Samsungda çalışıyor akşam ezanından sonra geliyor çok geç yani
Seninki ne iş yapıyor geldinmi hiç Beyşwhire

Eşim pek yardım ediyor diyemem uykuyu çok sever kendisi ve tam bir köycü
Samsungda çalışıyor akşam ezanından sonra geliyor çok geç yani
Seninki ne iş yapıyor geldinmi hiç Beyşwhire
ooww calısma saati gecms hakikatan tatil günü felan var demi ? kolu komşsu varmı oralarda cann sıkılnda gidebileceğin
benmki arac muayene istasyonunda calışıyor canm aksam 6 da gelir.. bende esnaf odası baskanlında calışıyorum sabah 8 aksam 5 ögle aram var 12 1 30 o arada eve gidiorum

Hastaneye gittim rahimim ters donmüs ya moralim sifir cuma gunh rahim filmi cekilmem gerekiyormus cok korkuyom doktor fazla agrimaz dedu ama diger doktorda cocugunu getirme sancin olurr falan dedi
Korkulacak bisey degil. Bana doktor film cekiminden sonra parol yazdi 8bsaatte bir ic dedi. Ben cikinca bi ictim bidaha icmedim. Agrimda olmadi zaten. Amafilmi mutlaka anestezili cektir. Diger turlu yaniltiyormus cunku. Birde eger tuplerde tikaniklik varsa acilma kismi agrili oluyormus. Mesela benim bir tanesincok tikaliymis 2 kutu ilaca ragmen yarim acildi. Aneztesi olmasa nolurdu bilmiyorum..

Birde rahim tersligi onemli bisey degil. Benim.kuzenimde de ters 2 cocugu varm ikiside normal oldu. Yani ugrasmadi bisey icin.

hava mı atmaya geldin len
Tabi seni çatlatmaya geldim=))
kız ne işin var burda tatilin tadını çıkarsana :)
Eşim iş yerinden arıyorlar durdurmuyorlar bende o ara size bakayım dedim=) havuz başında limonlu sodami yudumluyorum=))
Hayirlisi biri uyumak istyosan o film sirasinda 750 tl para veriyosun dedi ondan da cok korktusm okadar cok agryor demekki
ay canım benim çok geçmiş olsun ya

Anestesi parali mi oluyor para verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…