Çay molası verdik cafe house ta=)))günaydın tatil güzeli yine damladn mı buralara
yakındır yakın su an kolum uyuşuo cok güzelNerde o günler
iyi barimmmmmÇay molası verdik cafe house ta=)))
Arkadas 10 gundur bugun dus alcam diyorsun 10 gun alamadin o dusu yanina yanasamayiz zaten kokudanenee sadece o kadarcık mı yedi kocaman cocuk
zaten lüksdü ben evdeykene 5 ddakikam vardı şimdi oda kalmadıkac gündür düş alamıyorum bi bilsennn bovşer bilme yada yanıma yanasmassn
Günaydın kızlarrr=)
kendimi bi odaya kapatıp cıkmak istemiyorum lan
Şükür iyilik güzellik hoşluk :)
Maşallah bebiş yeni galiba Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Şarj aletini çantaya koysana kız yada yedek varsa evde iş yerine birak onu.iyi barimmmmmbenm sarjm yok giremiyorumm bitmesn eve gidene kadar oglandan haber alamam yoksa
Kız ikizim ne yapıyorsun yeğenim nasıl selam söyleArkadas 10 gundur bugun dus alcam diyorsun 10 gun alamadin o dusu yanina yanasamayiz zaten kokudan
Gunaydinnn ikizim :)
Ariyorum beyaz onluklu arkadaslarimi
Evet yeni :) amin canim tesekkur ederim :)
Benim oğlanın ön kahvaltısı bu babası uyansın bide onla yer yani inşallahenee sadece o kadarcık mı yedi kocaman cocuk
zaten lüksdü ben evdeykene 5 ddakikam vardı şimdi oda kalmadıkac gündür düş alamıyorum bi bilsennn bovşer bilme yada yanıma yanasmassn
yedek yokta bidaha koyacam bugun evden hızlıca cıktım oglan fark etmesn die almayıda unutmsm kıvırcımın hiç keyfi yok ablası hiçŞarj aletini çantaya koysana kız yada yedek varsa evde iş yerine birak onu.
Benim oğlanın ön kahvaltısı bu babası uyansın bide onla yer yani inşallahbişey olmaz bi deodorant bi parfüm bi çamaşır değişimi bi diç fırçalama bi kıyafet değişimi mis olursun
senin yavruş kaç aylıktı çiçem
ara ara onlarda nasıl olsa beni gördüklerinde kacarlarArkadas 10 gundur bugun dus alcam diyorsun 10 gun alamadin o dusu yanina yanasamayiz zaten kokudan
Gunaydinnn ikizim :)
Ariyorum beyaz onluklu arkadaslarimi
Evet yeni :) amin canim tesekkur ederim :)
Ruhen bu kadar yoruluyorsun zaten yarın öbür gün hasta olacaksin hiç kafan düzgün değil.. kıt kanaat geçinmek ruh sağlığını bozmaktan iyidiryedek yokta bidaha koyacam bugun evden hızlıca cıktım oglan fark etmesn die almayıda unutmsm kıvırcımın hiç keyfi yok ablası hiçtelefında sesi geliyordu uykusu gelmiş aglıordu.. su an elimden birşey gelmiyor bekliyorum sadece.. su iş yernden pes edip gidesm var evladıma kendim bakasm var o derece oldm
haklsn heidim. ölede.. oglum büyüyecek byüdükce masraflar cogalacak olduumz yerde sayacagız bunlarıda hesap ediyorum.. bilmiyorum yinede bi eşimlede konuşalım bklm.. bakıcı ile konuştm şimdi oglan aglıormş cok kötü uymamıs durmuorms annemn yanına götüeecek olmassa baş gelemesseRuhen bu kadar yoruluyorsun zaten yarın öbür gün hasta olacaksin hiç kafan düzgün değil.. kıt kanaat geçinmek ruh sağlığını bozmaktan iyidir
Tanıdıgı kimse yokmu canım babaanne anane hala teyze hiç olmadı komşu falan. Onada farklı biri sonuçta ayakta sallamayla uyumazmı ?ayy kızlar sanrm ben pes etmek üzereym.. şimdi bakıcı ile konuştmm kahvaltısını az yapms bugun.. ona takılmadm ama cok uykusu gelmiş aglıormş kucanda gezdirorms sürekli bende uyut baklm dedim bakıcıda uymuor napacamı bilmiyorum.. çaresiz kaldm ben eve gttm zaman cocun artık uykusuzlkdan gözleri kapanıyor eve gidiyorum 12 de hemen uyuyor beni görünce.. ah su hayat şartları yok mu cok üzülüyorum evladm için
smdi anneme götürecek uymuorms cünkü.. ne blym kuzum ya vicdanm cok sızlıyor kendime cok kızıyorum onu bıraktım için ama sanrm bu benm için bi dönüm noktası ya pes edecem ya devam edecem bende onun için cabalıyorum keske imkanlarmz el verse..Tanıdıgı kimse yokmu canım babaanne anane hala teyze hiç olmadı komşu falan. Onada farklı biri sonuçta ayakta sallamayla uyumazmı ?
Üzülme alışana kadar sabret kuzum olur böyle şeyler ana yüreğin sızlamasın
günaydnn canm iş güc ugrasmaca sen napıosınn nasılsınn bakymmGunaydiiiin napiyonuz guzellikleeeeer <3 :*
Pes etme kuzum herşey onun içinsmdi anneme götürecek uymuorms cünkü.. ne blym kuzum ya vicdanm cok sızlıyor kendime cok kızıyorum onu bıraktım için ama sanrm bu benm için bi dönüm noktası ya pes edecem ya devam edecem bende onun için cabalıyorum keske imkanlarmz el verse..
Cok sukur halimize ((günaydnn canm iş güc ugrasmaca sen napıosınn nasılsınn bakymm
dayanıorummm bklm pes etmemek içinnnPes etme kuzum herşey onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?