Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

enee sadece o kadarcık mı yedi kocaman cocuk
zaten lüksdü ben evdeykene 5 ddakikam vardı şimdi oda kalmadı kac gündür düş alamıyorum bi bilsennn bovşer bilme yada yanıma yanasmassn
Arkadas 10 gundur bugun dus alcam diyorsun 10 gun alamadin o dusu yanina yanasamayiz zaten kokudan
Günaydın kızlarrr=)

Gunaydinnn ikizim :)

kendimi bi odaya kapatıp cıkmak istemiyorum lan

Ariyorum beyaz onluklu arkadaslarimi

Şükür iyilik güzellik hoşluk :)
Maşallah bebiş yeni galiba Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Evet yeni :) amin canim tesekkur ederim :)

ayy kızlar sanrm ben pes etmek üzereym.. şimdi bakıcı ile konuştmm kahvaltısını az yapms bugun.. ona takılmadm ama cok uykusu gelmiş aglıormş kucanda gezdirorms sürekli bende uyut baklm dedim bakıcıda uymuor napacamı bilmiyorum.. çaresiz kaldm ben eve gttm zaman cocun artık uykusuzlkdan gözleri kapanıyor eve gidiyorum 12 de hemen uyuyor beni görünce.. ah su hayat şartları yok mu cok üzülüyorum evladm için

enee sadece o kadarcık mı yedi kocaman cocuk
zaten lüksdü ben evdeykene 5 ddakikam vardı şimdi oda kalmadı kac gündür düş alamıyorum bi bilsennn bovşer bilme yada yanıma yanasmassn
Benim oğlanın ön kahvaltısı bu babası uyansın bide onla yer yani inşallah bişey olmaz bi deodorant bi parfüm bi çamaşır değişimi bi diç fırçalama bi kıyafet değişimi mis olursun
senin yavruş kaç aylıktı çiçem

Şarj aletini çantaya koysana kız yada yedek varsa evde iş yerine birak onu.
yedek yokta bidaha koyacam bugun evden hızlıca cıktım oglan fark etmesn die almayıda unutmsm kıvırcımın hiç keyfi yok ablası hiç telefında sesi geliyordu uykusu gelmiş aglıordu.. su an elimden birşey gelmiyor bekliyorum sadece.. su iş yernden pes edip gidesm var evladıma kendim bakasm var o derece oldm

üstüne cila cek dion yanimm o zaman bir anne olarak kac gündür banyo yapmadımı tahmn etmişndr hemşerim dmi
13 aylık ablası.

Arkadas 10 gundur bugun dus alcam diyorsun 10 gun alamadin o dusu yanina yanasamayiz zaten kokudan

Gunaydinnn ikizim :)

Ariyorum beyaz onluklu arkadaslarimi

Evet yeni :) amin canim tesekkur ederim :)
ara ara onlarda nasıl olsa beni gördüklerinde kacarlar
yok 10 gün olmadı ama bu gidişle yaklasacak dün alym dedim oglan uyuduktan sonra benmde pilim bitti artık kıyafetlerle uyumus kalmsm öle

Ruhen bu kadar yoruluyorsun zaten yarın öbür gün hasta olacaksin hiç kafan düzgün değil.. kıt kanaat geçinmek ruh sağlığını bozmaktan iyidir

Ruhen bu kadar yoruluyorsun zaten yarın öbür gün hasta olacaksin hiç kafan düzgün değil.. kıt kanaat geçinmek ruh sağlığını bozmaktan iyidir
haklsn heidim. ölede.. oglum büyüyecek byüdükce masraflar cogalacak olduumz yerde sayacagız bunlarıda hesap ediyorum.. bilmiyorum yinede bi eşimlede konuşalım bklm.. bakıcı ile konuştm şimdi oglan aglıormş cok kötü uymamıs durmuorms annemn yanına götüeecek olmassa baş gelemesse

Tanıdıgı kimse yokmu canım babaanne anane hala teyze hiç olmadı komşu falan. Onada farklı biri sonuçta ayakta sallamayla uyumazmı ?
Üzülme alışana kadar sabret kuzum olur böyle şeyler ana yüreğin sızlamasın

smdi anneme götürecek uymuorms cünkü.. ne blym kuzum ya vicdanm cok sızlıyor kendime cok kızıyorum onu bıraktım için ama sanrm bu benm için bi dönüm noktası ya pes edecem ya devam edecem bende onun için cabalıyorum keske imkanlarmz el verse..

Pes etme kuzum herşey onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…