- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Eee benim neden korkudan kalbim agriyornasıl yani ciddimi ? anestesi olmadan nasl dayanacakmsn ki yahu ?
mercimek gibi bebişinin gelişimini sevsnler
sen beni bırakta yemene içmene dikkat edion demi gelin kızıma iyi bakböyle millete beddua edip duruyorsun dönüp dolaşıp seni buluyor sonra bedduan
ayyh seni hiç sevesim gelmio suratını görünce kacmak gelior içimdensev len tabi beni de sev arada
hey allahm.. inşallah zor olmaz tatlm ya senn kocan ne iş yapıordu ? bu filmi cocu ksahibi olamadınz için tekraren cektiriorsn değil mi ?Eee benim neden korkudan kalbim agriyor
Benim cocuk dogali 2bucuk sene oldu o sure icinte tikanmis da olabilr Bakalim neler olcak doktoeum olsa korkmazdim da asistan cekcek canimvalla aneztesiz tecrübem yok ne desem bilemedim ama senin bir çocuğun var tüplerin tıkalı olsa o da olmazdı. demekki canın acımayacak :)
Oda var kuzu bide rahim ters donmus nekadar ters ona bakcaklaar galiba normalde ters olmasi kotu bisey degilmis ama bakalim benimkinin durumu nehey allahm.. inşallah zor olmaz tatlm ya senn kocan ne iş yapıordu ? bu filmi cocu ksahibi olamadınz için tekraren cektiriorsn değil mi ?
anladm canm allah yardmcn olsun yaOda var kuzu bide rahim ters donmus nekadar ters ona bakcaklaar galiba normalde ters olmasi kotu bisey degilmis ama bakalim benimkinin durumu ne
Kocis insaatci soguuk demir demir dosuyor :)anladm canm allah yardmcn olsun ya
ediyorum merak etme :)sen beni bırakta yemene içmene dikkat edion demi gelin kızıma iyi bak
ayyh seni hiç sevesim gelmio suratını görünce kacmak gelior içimden
Benim cocuk dogali 2bucuk sene oldu o sure icinte tikanmis da olabilr Bakalim neler olcak doktoeum olsa korkmazdim da asistan cekcek canim
nopeKizlar sigara kullanlar var mi aranizda
Durumumu okadar guzel anlattin kii tamda dedihin gibi :) kiz nemesis sen daha kusmaya baslamadin miediyorum merak etme :)
gözlerimin içine bakınca kendi yansımanı görüyorsun ya ondandır
sende çok batsız bedevisin anam
valla dün çok hafif sancı çıktı öyle bekliyoruz :)) kolay gelsin❤♡❥ღ❣a evet cok az kalms sancın felan var mı ? bende iş güc ugraşıyorum aynı değişen birşey yok hep aynı ya
yok ya hiç bir belirti yok. annem erkek olacak o zaman diyor kız olsa kusarmışımDurumumu okadar guzel anlattin kii tamda dedihin gibi :) kiz nemesis sen daha kusmaya baslamadin mi
Nope ne demek kiz
benim 2.ayinda basladi insaAllah kusmassin ♡♡♡yok ya hiç bir belirti yok. annem erkek olacak o zaman diyor kız olsa kusarmışım
hayır anlamında :)
enee yoksa biz gardaşmıyız senle ne güzel olr lan dimi ? ==) benm gibi bi gardaş herkeze nasip olmaz bakhhediyorum merak etme :)
gözlerimin içine bakınca kendi yansımanı görüyorsun ya ondandır
sende çok batsız bedevisin anam
benmkide oglandı nie bulantıdan hastanelere yatar serum yerdim ya sapsikyok ya hiç bir belirti yok. annem erkek olacak o zaman diyor kız olsa kusarmışım
hayır anlamında :)
ayhh o bulantılar cok kötü ya bana serum takarlardıbenim 2.ayinda basladi insaAllah kusmassin ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?