Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

benim 2.ayinda basladi insaAllah kusmassin ♡♡♡
kız bu arada o tıkanma genelde çocukluk dönemlerinde oluyor. ileri yaşlarda ancak çok ciddi idraryolu enfeksiyonu enfeksiyon yada 41 derece üstü ateş vs geçirdiysen oluyor. hatta doğumdan sonra daha zor tıkanması. endişelenme. ben mesela çocukken bebeklik döneminde hep yüksek ateş geçirdiğim için olmuş. 41 in altını ateş saymazdık der annem hep..

Ozaman benim rahimime bakcaklar cunku ben doktorun yanina kizimla gittim cocuk dogurdugumu biliyor

Ayni 7 ay 2 gun ewde 5 gun hastanede geciriyordum ozamanlar zayiftim belki ondandir
kız bende öyleydim varya belki abartı gelir.. cidden öledm.. dershaneye gidiordm o zamanllar gidemez hale geldim.. önce bulantılar sonra kanamalar.. her kanamada 1 hafta hastanede yatardm dursn die.. artık düşer gözüle bakıordm sadece lavobaya gtmeme izin vardı hep yattm sonra toparladm bu seferde erken dogum nst de sancılar birsürü igne yedm en son yüksek tansiyon işte .. ama allah can verdiyse bir şekilde öle yada böle doguyor..

Ay marmelat sende xok cekmissin kiz ben gibi acilarin kadini olmisuz
ben cok cektm ya.. herkez zaten bu cocuk düşer yada yaşamaz diordu bana. her gören üzülüolardu halime neler cektm kucama almak içn dogum oldu gün eşim zor yetiştirdi hastaneye eger yetişremese belkl şimdi burda olmcktk ikimzde zor kurtartılar oglusumu benm en son dediğim beni boşvern oglumu kurtarn olmştu o dereceydik :/

InsaAllah celtiklerimiz gunahlarimiza kefaret plur normal dogum mu yaptin

Ay inan ki gozlerom doldu ben cok aglagimdir ayni seyleri bende cektim bir turlu dogmuyir du enson doktor olceksiniz demisti

kız yazma böyle şeyler aaaa :)))

Ay inan ki gozlerom doldu ben cok aglagimdir ayni seyleri bende cektim bir turlu dogmuyir du enson doktor olceksiniz demisti
seni cok iyi anlıorm bu konuda bene öyleydm narkozu verrlerkene bile nolur oglumu kurtarn die yalvardm doktorlara sonra gözümü bi actm cok sükür ikimzde iyiydik.. allah kimseyi evladıyla sınamasn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…