kız bu arada o tıkanma genelde çocukluk dönemlerinde oluyor. ileri yaşlarda ancak çok ciddi idraryolu enfeksiyonu enfeksiyon yada 41 derece üstü ateş vs geçirdiysen oluyor. hatta doğumdan sonra daha zor tıkanması. endişelenme. ben mesela çocukken bebeklik döneminde hep yüksek ateş geçirdiğim için olmuş. 41 in altını ateş saymazdık der annem hep..benim 2.ayinda basladi insaAllah kusmassin ♡♡♡
hayırlısı ile kucagına alısırsn inşallah bebişinivalla dün çok hafif sancı çıktı öyle bekliyoruz :)) kolay gelsin❤♡❥ღ❣
sen zaten serumluk olmasan şaşardım...ayhh o bulantılar cok kötü ya bana serum takarlardı
Ayni 7 ay 2 gun ewde 5 gun hastanede geciriyordumbenmkide oglandı nie bulantıdan hastanelere yatar serum yerdim ya sapsik
hayır demek istiyor kısaca ama artislik yaptı oluoNope ne demek kiz
amin tatlım ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣hayırlısı ile kucagına alısırsn inşallah bebişini
ay sadece serm olsa düşük tehlikesi oldu kac yattm hastanelerde dershaneyi bıraktmmsen zaten serumluk olmasan şaşardım...
Ozaman benim rahimime bakcaklar cunku ben doktorun yanina kizimla gittim cocuk dogurdugumu biliyorkız bu arada o tıkanma genelde çocukluk dönemlerinde oluyor. ileri yaşlarda ancak çok ciddi idraryolu enfeksiyonu enfeksiyon yada 41 derece üstü ateş vs geçirdiysen oluyor. hatta doğumdan sonra daha zor tıkanması. endişelenme. ben mesela çocukken bebeklik döneminde hep yüksek ateş geçirdiğim için olmuş. 41 in altını ateş saymazdık der annem hep..
Ay marmelat sende xok cekmissin kiz ben gibi acilarin kadini olmisuzay sadece serm olsa düşük tehlikesi oldu kac yattm hastanelerde dershaneyi bıraktmm
sonra erken dogum
en son kapanısı yüksek tansiyona baglı zehirlenme ile yaptk =)
kız bende öyleydim varya belki abartı gelir.. cidden öledm.. dershaneye gidiordm o zamanllar gidemez hale geldim.. önce bulantılar sonra kanamalar.. her kanamada 1 hafta hastanede yatardm dursn die.. artık düşer gözüle bakıordm sadece lavobaya gtmeme izin vardı hep yattm sonra toparladm bu seferde erken dogum nst de sancılar birsürü igne yedm en son yüksek tansiyon işte .. ama allah can verdiyse bir şekilde öle yada böle doguyor..Ayni 7 ay 2 gun ewde 5 gun hastanede geciriyordumozamanlar zayiftim belki ondandir
ben cok cektm ya.. herkez zaten bu cocuk düşer yada yaşamaz diordu bana. her gören üzülüolardu halime neler cektm kucama almak içn dogum oldu gün eşim zor yetiştirdi hastaneye eger yetişremese belkl şimdi burda olmcktk ikimzdeAy marmelat sende xok cekmissin kiz ben gibi acilarin kadini olmisuz
InsaAllah celtiklerimiz gunahlarimiza kefaret plur normal dogum mu yaptinkız bende öyleydim varya belki abartı gelir.. cidden öledm.. dershaneye gidiordm o zamanllar gidemez hale geldim.. önce bulantılar sonra kanamalar.. her kanamada 1 hafta hastanede yatardm dursn die.. artık düşer gözüle bakıordm sadece lavobaya gtmeme izin vardı hep yattm sonra toparladm bu seferde erken dogum nst de sancılar birsürü igne yedm en son yüksek tansiyon işte .. ama allah can verdiyse bir şekilde öle yada böle doguyor..
Ay inan ki gozlerom doldu ben cok aglagimdir ayni seyleri bende cektim bir turlu dogmuyir du enson doktor olceksiniz demistiben cok cektm ya.. herkez zaten bu cocuk düşer yada yaşamaz diordu bana. her gören üzülüolardu halime neler cektm kucama almak içn dogum oldu gün eşim zor yetiştirdi hastaneye eger yetişremese belkl şimdi burda olmcktk ikimzdezor kurtartılar oglusumu benm en son dediğim beni boşvern oglumu kurtarn olmştu o dereceydik :/
hayır canm acil sezeryana alındım normal dogumu beklck vakit olmadı cünkü zehirlemeye baslamıs beni..InsaAllah celtiklerimiz gunahlarimiza kefaret plur normal dogum mu yaptin
kız yazma böyle şeyler aaaa :)))kız bende öyleydim varya belki abartı gelir.. cidden öledm.. dershaneye gidiordm o zamanllar gidemez hale geldim.. önce bulantılar sonra kanamalar.. her kanamada 1 hafta hastanede yatardm dursn die.. artık düşer gözüle bakıordm sadece lavobaya gtmeme izin vardı hep yattm sonra toparladm bu seferde erken dogum nst de sancılar birsürü igne yedm en son yüksek tansiyon işte .. ama allah can verdiyse bir şekilde öle yada böle doguyor..
Allah kurtarmış tatlım vallahayır canm acil sezeryana alındım normal dogumu beklck vakit olmadı cünkü zehirlemeye baslamıs beni..
seni cok iyi anlıorm bu konuda bene öyleydm narkozu verrlerkene bile nolur oglumu kurtarn die yalvardm doktorlara sonra gözümü bi actm cok sükür ikimzde iyiydik.. allah kimseyi evladıyla sınamasn yaAy inan ki gozlerom doldu ben cok aglagimdir ayni seyleri bende cektim bir turlu dogmuyir du enson doktor olceksiniz demisti
Benm de bidaha olursa sezayen olcakhayır canm acil sezeryana alındım normal dogumu beklck vakit olmadı cünkü zehirlemeye baslamıs beni..
aman dur sen okuma etkilenme gt bakym hadi =) kız sornca anlattm bi an vla şimdi iyi olmaz bunu okuman dogum yakınkenAllah kurtarmış tatlım valla
tamam bakmıyorum benaman dur sen okuma etkilenme canm ya gt bakym hadi =) kız sornca anlattm bi an vla şimdi iyi olmaz bunu okuman dogum yakınken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?