- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Amin canim neyse ben yavstan gidiyom Allaha emanet olun optum :)seni cok iyi anlıorm bu konuda bene öyleydm narkozu verrlerkene bile nolur oglumu kurtarn die yalvardm doktorlara sonra gözümü bi actm cok sükür ikimzde iyiydik.. allah kimseyi evladıyla sınamasn ya
yum gözleriniitamam bakmıyorum ben
hadi tatlım❤♡❥ღ❣ inşallah acı hissetmezsin canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Amin canim neyse ben yavstan gidiyom Allaha emanet olun optum :)
alah yardmcn olsn canm haber et mutlaka görüşürüzAmin canim neyse ben yavstan gidiyom Allaha emanet olun optum :)
evet tatlım şuan normal :) sezeryanı kimse tavsiye etmiyor doktorum da zaten normal doğumu düşünüyor :)yum gözleriniisenn ki su an normal mi gözküyor _?
Evt sezeryan kolau gibi gözüksede cok zor sonrası.. imkann varsa kesinlikle normal dogumevet tatlım şuan normal :) sezeryanı kimse tavsiye etmiyor doktorum da zaten normal doğumu düşünüyor :)
ben mi bilmem olabilir yaniSen benim ladymin ikizi misinnnn =D
ben mi bilmem olabilir yanihani nerde senn avatarn sen bu hallere düşecek insanmdn
hayırlı cumalar ❤♡❥ღ❣ nasılsın tatlım? :))Hayırlı cumalar =)
bende iyiyim tatlım :) okullarda kapandı :)))Iyiyim sizleri sormalı.
kız benim ladyim deme :d fena uğursuzluk bulaştırır bak burnun kokudan kurtulmazSen benim ladymin ikizi misinnnn =D
ne oldu kız :))Kizlaaaaaar
noldu kız filmKizlaaaaaar
oh sevindim tatlım❤♡❥ღ❣ inşallah senCooook sukur rahim tersti ya duzelmis 2 defa sivi bastilar cok sukur atlttim o kotu agri gecti simdi sadec hafif kasiklarima agirlik coktu kanamam var tupler acikmis ama sol taraf ince oldugu ici ilac gecmedi ondan iki defa cektik o agriyi . Asitanlar elimdeki havayi cektigimj gorunce rahat ol cok agrimicak diye sakinlestirdiler ♡♡♡♡°°°°nemesis nisankralicesi
InsaAllah canim insaAllah sonra enfeksiyin falan kapmaz simdilik iyiki ucretsiz cekinmisim diyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?