- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
ben ama kaçarım şimdi yarın filan geleym:)
Tamm canim Allaha emanet ol :*ben ama kaçarım şimdi yarın filan geleym:)
son ödev teslimm de btsin öyle
çok tatlısın ama teşekkür ederm gelcem hep buraya:))
Ben varim dahaa yeni ewime geldim :) kacta gitcen hastaneyekimse yok muuuuuuuuuuuuuu. ay vakit geçmiyor bana çok heyecanlıyım
19,45 randevu şafak kaldı 4 saatBen varim dahaa yeni ewime geldim :) kacta gitcen hastaneye
Kiz ne o oyle o saatte randevu mu olurmus19,45 randevu şafak kaldı 4 saat
eşim ancak o saatte işten çıkabiliyor cancazım.. bende işten ancak çıkmış oluyorum :)Kiz ne o oyle o saatte randevu mu olurmus
Anladim :) °•~`○●□■♡♢¤▪☆eşim ancak o saatte işten çıkabiliyor cancazım.. bende işten ancak çıkmış oluyorum :)
kaldı 1, saat 45 dk vuhuuuuAnladim :) °•~`○●□■♡♢¤▪☆
kiz hic mi boslugu yok kocanim catlican nerdeysekaldı 1, saat 45 dk vuhuuuu
kızım mesai bitmesine kalmış 1 saat ne boşluğukiz hic mi boslugu yok kocanim catlican nerdeyse
az kaldi dayan . Acaba ikiz mi ki diye dusunuyomkızım mesai bitmesine kalmış 1 saat ne boşluğu
Bilmem ki :)) bakicaz artik.az kaldi dayan . Acaba ikiz mi ki diye dusunuyom
Senin olmassa benim olur bak gorursunBilmem ki :)) bakicaz artik.
Tabi insaAllah olursa :)Bilmem ki :)) bakicaz artik.
Naptin canim dr??Senin olmassa benim olur bak gorursun
Cok sukur cektirdim geldim ewime eahim duzelmis tupler acikmis ama bi tup ince oldugu icin 2 defa ilac sktı ..♡♡♡♡Naptin canim dr??
Sevindim canim gelsin o zaman bebişCok sukur cektirdim geldim ewime eahim duzelmis tupler acikmis ama bi tup ince oldugu icin 2 defa ilac sktı ..♡♡♡♡
Hm insaAllah canimAllah butun ostiyenlere versin kistlerim duruyor duzensizlikte var .. nasip ♡♡♡Sevindim canim gelsin o zaman bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?