dedim sana kötü geçmez diye. artol bol bol sevişcen. bu işlerden sorumlu kişi aslındaCooook sukur rahim tersti ya duzelmis 2 defa sivi bastilar cok sukur atlttim o kotu agri gecti simdi sadec hafif kasiklarima agirlik coktu kanamam var tupler acikmis ama sol taraf ince oldugu ici ilac gecmedi ondan iki defa cektik o agriyi . Asitanlar elimdeki havayi cektigimj gorunce rahat ol cok agrimicak diye sakinlestirdiler ♡♡♡♡°°°°nemesis nisankralicesi
hahah aynendedim sana kötü geçmez diye. artol bol bol sevişcen. bu işlerden sorumlu kişi aslındanisankralicesi ama onunda doğumu geldi takip edemeyecek aksiyonlarını
antibiyotik vermedimi..InsaAllah canim insaAllah sonra enfeksiyin falan kapmaz simdilik iyiki ucretsiz cekinmisim diyom :)
1 hafta bekle dedi asistan ama doktora da sorcam 1 hafta cok geldi tupler acikken 3gun sonra yapmak lazim o isidedim sana kötü geçmez diye. artol bol bol sevişcen. bu işlerden sorumlu kişi aslındanisankralicesi ama onunda doğumu geldi takip edemeyecek aksiyonlarını
Eczaneden aldim kullancam :)antibiyotik vermedimi..
bana 3 gün demişti doktor. ben 2. gün başladım dayanamadım1 hafta bekle dedi asistan ama doktora da sorcam 1 hafta cok geldi tupler acikken 3gun sonra yapmak lazim o isi
Dayanamasigin sey ne kocana mu yoksa cocuk olsun diye mi sabirsizlandinbana 3 gün demişti doktor. ben 2. gün başladım dayanamadımne de olsa devrimciyiz yasakları çiğnedik
kız benim ladyim deme :d fena uğursuzluk bulaştırır bak burnun kokudan kurtulmaz
Dayanamasigin sey ne kocana mu yoksa cocuk olsun diye mi sabirsizlandin
Aynen aynenBenim ladyim var ben ona seslenmistim diyim de siyrilayim isin icinden
Anlasildi sekeeeimO konulara girersek banlarlar bizi
Olmadi daha 5. Haftanin icindeyim.Anlasildi sekeeeimsen aksam hastaneye gitcen oylemi ? 6 haftalik oldu mu
Acaba kalp sesini diycakmisinz ♡♡♡♡♡♤Olmadi daha 5. Haftanin icindeyim.
Yok kiz daha ancak kese kap icin 2hafta varAcaba kalp sesini diycakmisinz ♡♡♡♡♡♤
=) cok şükür bir sene daha bittibende iyiyim tatlım :) okullarda kapandı :)))
Aaaaaa niye kiiiiiAynen aynenyoksa sonu kotu hatunun masallah dedigi 40 gunu birak 40 dakika yasamiyor
Degerin yuksekse belli olmaz bir surpriz olabiler ♡♡♡Yok kiz daha ancak kese kap icin 2hafta var
H.gedin canim ♡=) cok şükür bir sene daha bitti
gudubet çünküAaaaaa niye kiiiii
gudubet çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?