- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Kistlere ilac vermedimiHm insaAllah canimAllah butun ostiyenlere versin kistlerim duruyor duzensizlikte var .. nasip ♡♡♡
Yok canim vermedi adet olam ondan sonra bidaha giderim belkiKistlere ilac vermedimi
Aksam olunca kocisler gelince islrr bitmiyir canim :)Kızlar ne zmn gelsem kimse yok.. Ramazan rehaveti mi çöktü? ?
Gecer insallah canimYok canim vermedi adet olam ondan sonra bidaha giderim belki
InsaAllah bebem cok sicak bura yaGecer insallah canim
Sorma sormaaaa burasida feciiii ama suan disarisi pifur pufur esiyoInsaAllah bebem cok sicak bura ya
Aynen burada esmeye basladi :) caniiim ciiiicim baliiiiiim ♡♡♡♡Sorma sormaaaa burasida feciiii ama suan disarisi pifur pufur esiyo
annem felan geldi tatlım o yüzden artık pek yazamıyorum :))Kızlar ne zmn gelsem kimse yok.. Ramazan rehaveti mi çöktü? ?
Sorma sormaaaa burasida feciiii ama suan disarisi pifur pufur esiyo
üff vallaha çok sıcak ya terlemekten öldümAynen burada esmeye basladi :) caniiim ciiiicim baliiiiiim ♡♡♡♡
Ben pencereleri actim yoksa olcak gibi degil ..annem felan geldi tatlım o yüzden artık pek yazamıyorum :))
üff vallaha çok sıcak ya terlemekten öldüm
bizimde açıkta serinledi akşam olunca :) buralar böylede Allah bilir sizin oralar nasıl:))Ben pencereleri actim yoksa olcak gibi degil ..
Senin ora nere benim bura isparta bazi sehirlere gore serin mesela denizliye gidince heryer yaniyor sanki ispartaya gelince oh be diyoz :) kiz nisaaaan horluyon my senbizimde açıkta serinledi akşam olunca :) buralar böylede Allah bilir sizin oralar nasıl:))
niğdedeyim tatlım ben :) hayırdır kız niye horluyumSenin ora nere benim bura isparta bazi sehirlere gore serin mesela denizliye gidince heryer yaniyor sanki ispartaya gelince oh be diyoz :) kiz nisaaaan horluyon my sen
Hamileler horlar ondan dedimniğdedeyim tatlım ben :) hayırdır kız niye horluyum
hahah valla ben horlasam da herif uyanmaz ki ama bilemiyorumHamileler horlar ondan dedimben horlarken koca odayi terk edip gidiyordu arada
Uyanmiyosa cok sanslisin ;Dhahah valla ben horlasam da herif uyanmaz ki ama bilemiyorum
yok kız çok derindir uykusuUyanmiyosa cok sanslisin ;D
Hosbuldum =)H.geldinesest ♡♡♡
nasılsın tatlım bundan sonra tatil mi :))Hosbuldum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?