Birbirimizlede ugrasmasak zaman gecmicek zaten :) keske butun kavgalar boyle olsa :/biz çok iyiyiz, karşılıklı laf atıyoruz birbirimize, kavga çıkıyor ayırıyolar falan öyle normal şeyler :))
benm oglum hiç biyere gtmez cıglık atar aglar bikeremikizimle bir olcaz. o seni oyalarken ben kaçıracağım
görüorsn demi ogluma saldırıolarvızz gelirr tırıssss gider
hemde cok normal demi kankacm hiç bu kadar normal olmamıştk
sabret bklm annesi pes etme =) gel skıldkca bize sar sen kocanı rahat bırak amaDaha simdi disardan geldik. Yuruteci reddediyor. Oyuncak istemiyo. Tek sevdigi sey benim :)) kendisi bi baslasa yurumeye ben rahatlarim zaten biliyorumda az kaldi iste
görüorsn demi ogluma saldırıolar
oyuncak ışıklı kamyon alırım ben ona onla kandırırımbenm oglum hiç biyere gtmez cıglık atar aglar bikerem
anne bonos baba bonos duble bonos oldu
Evet direniyorlar ama beyaz bayrak kaldırmaları lazım. Sonra zafer bizimdir :)
kıvırcık bebelere bayılırımmmmmmmm
nasıl sarardın anlatsana birazsabret bklm annesi pes etme =) gel skıldkca bize sar sen kocanı rahat bırak ama
ben bunaldıkca ona sarardm cünkü
uzaktan kumandalı isteriz madem kacıracan belese getirme barioyuncak ışıklı kamyon alırım ben ona onla kandırırım
sanki bilmionuz konştrma şimdi beninasıl sarardın anlatsana biraz
sen yarm saaat sonra getirirsn yanımasen bana ver biraz oğluşu ben bakiyim ona sende tatil yap
Zaten olan kocalarimiza oluyo:) ozel gunlerimiz oluyo onlara sariyoruz, biseye canimiz skiliyo onlara sariyoruz, kv sinir ediyo onlara sariyoruz :) cok cekiyo benden cook :)sabret bklm annesi pes etme =) gel skıldkca bize sar sen kocanı rahat bırak ama
ben bunaldıkca ona sarardm cünkü
uzaktan kumandalı isteriz madem kacıracan belese getirme bari
akülü araba ile alırım ben ona bassın gaza gezsin diye ne diyosun senuzaktan kumandalı isteriz madem kacıracan belese getirme bari
sanki bilmionuz konştrma şimdi beni
ceksn acımak yok yola devamZaten olan kocalarimiza oluyo:) ozel gunlerimiz oluyo onlara sariyoruz, biseye canimiz skiliyo onlara sariyoruz, kv sinir ediyo onlara sariyoruz :) cok cekiyo benden cook :)
bikere ne yaparsanz yapın benm ikizim beni satmam tagamm mı demi ikizimakülü araba ile alırım ben ona bassın gaza gezsin diye ne diyosun sen
işte anlat ki herkesin gözü açılsın yoksa senin ikizinin sonu kötü onu kurtarmaya çalışıyorum
Cok sukur ki cok yardimci oluyo. O olmasa zaten iftara yemek falan imkansiz. Mutfagi bazen o toplar ben elleyemem. Ilac gibi geliyoceksn acımak yok yola devam
eşin yardmcı oluomu bu arada o cok önemli işte
kız nasılsa geri getirirler ondan diomallah seni napmasınn, bi kumandalı kamyona gitti bebe
iyi bak o yönden cok sasnslsn işte bide yardm etmeyen esşler var vallahi.. o zamam napardk düşnemiorum yahuCok sukur ki cok yardimci oluyo. O olmasa zaten iftara yemek falan imkansiz. Mutfagi bazen o toplar ben elleyemem. Ilac gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?