Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

bikere ne yaparsanz yapın benm ikizim beni satmam tagamm mı demi ikizim shila-
eneee al sene benm param yok alamıom nasılsa kacırsanz bilem yarm saat sonra getiririsinz
getirmem ki. ipeklere sarar bakarım: oyunlar oynarım. çocukların kanı çabuk kaynar bana hemen uyurlar kucağımda. oh miss.. fransız mürebbiye bile tutarım ben ona.

iyi bak o yönden cok sasnslsn işte bide yardm etmeyen esşler var vallahi.. o zamam napardk düşnemiorum yahu ek gıdala aranız nasıl ?
Ek gida olarak ayirmiyorum artik. Ne yersek herseyden yediriyorum. Doktorsa bal disinda herseyden yedirebilirsiniz artik dedi. Daha rahatim simdi. Sen napiyosun hala ozel biseyler hazirlamiyosun dimi ? Bu arada benimki mercimek corbasina alisti cok sukur ya

yok canm ya biz ne yersek ondan yiyor mesela bugun aksama patates oturtması var ondan yediririm öglende corba içiyor ben gidince... corba dönüşümlü yapıorum mesela yayla corbası yptm dün.. onu 3 gün içer öglenleri sonra şehriye tavuk mercimek.. en cok sevdi yayla tavuk sehriye diğerlerine murun kırın edio yogurdunu kendmz calıyoruz bi
sabah annem kahvaltısını yptırır..
öglen ben emzirirm
3 gib icorbasını içer bir kase yannda yogurt ekmekle.
sonra ben eve gidnce bi dilim çilek muz karpuz hangisi olrsa meyce yedirirm..
aksam yemek yer aksam yemegini az yer 8 gib iyeriz..
gecede bazen birşey vermem bazen evde sütlac tarzı birşeyler varsa ondan yedirirm. vaktimz olrsa kendimi cok kasmıyorm yedi yemedi die
ama sabah kahvaltısını cok zor yaptırıyoruz sıpaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…