getirmem ki. ipeklere sarar bakarım: oyunlar oynarım. çocukların kanı çabuk kaynar bana hemen uyurlar kucağımda. oh miss.. fransız mürebbiye bile tutarım ben ona.bikere ne yaparsanz yapın benm ikizim beni satmam tagamm mı demi ikizimshila-
eneee al senebenm param yok alamıom nasılsa kacırsanz bilem yarm saat sonra getiririsinz
parfümle yanaşma o zaman yanına
getirmem ki. ipeklere sarar bakarım: oyunlar oynarım. çocukların kanı çabuk kaynar bana hemen uyurlar kucağımda. oh miss.. fransız mürebbiye bile tutarım ben ona.
Ek gida olarak ayirmiyorum artik. Ne yersek herseyden yediriyorum. Doktorsa bal disinda herseyden yedirebilirsiniz artik dedi. Daha rahatim simdi. Sen napiyosun hala ozel biseyler hazirlamiyosun dimi ? Bu arada benimki mercimek corbasina alisti cok sukur yaiyi bak o yönden cok sasnslsn işte bide yardm etmeyen esşler var vallahi.. o zamam napardk düşnemiorum yahuek gıdala aranız nasıl ?
valla yoldan evsiz çevirsek çocuk yine şanslıbaa baa baa. Ben bakamam mürebbiye baksın diyor gördün müüüüü
heytt be yürü ikizim konui ikizim kim tutar senii
ciddiyim bak. tehlikeli ve yasakhahhhahahahahahah
kadn zengin lenbaa baa baa. Ben bakamam mürebbiye baksın diyor gördün müüüüü
ben zengn değilim sen cimrisinkadn zengin lenpara pok gibi
yok canm ya biz ne yersek ondan yiyor mesela bugun aksama patates oturtması var ondan yediririm öglende corba içiyor ben gidince... corba dönüşümlü yapıorum mesela yayla corbası yptm dün.. onu 3 gün içer öglenleri sonra şehriye tavuk mercimek.. en cok sevdi yayla tavuk sehriye diğerlerine murun kırın edio yogurdunu kendmz calıyoruz biEk gida olarak ayirmiyorum artik. Ne yersek herseyden yediriyorum. Doktorsa bal disinda herseyden yedirebilirsiniz artik dedi. Daha rahatim simdi. Sen napiyosun hala ozel biseyler hazirlamiyosun dimi ? Bu arada benimki mercimek corbasina alisti cok sukur ya
ben zengn değilim sen cimrisin
sizinkü lükse kacıo bikerem tagam mıben zengn değilim sen cimrisin
bunlar ne anlar tasarruftan ikizim. boşver laf anlatma admz cimri olur ondan snratasarruflu diyelim :))))
aha cevap soruda saklı pardon mesajda saklısizinkü lükse kacıo bikerem tagam mı700 gram kıyma alıp 1 ay kullanıorum kızım ben onu yemeklere
hadi işine hadii yallahhaha cevap soruda saklı pardon mesajda saklıcimri çatlak
parfüm diyoduk en sonhadi işine hadii yallahh
sizinkü lükse kacıo bikerem tagam mı700 gram kıyma alıp 1 ay kullanıorum kızım ben onu yemeklere
parfümü karıstrma sene allam yareppimparfüm diyoduk en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?