ikisinide ayrı yere kapatalım bence
Ya gelicemde bebek izin vermiyo kii off
hiçmi oyuncakları la felan oyalanmıo annesi yaYa gelicemde bebek izin vermiyo kii off
baktılar baş edemeyecekler bizle etekleri tutuştu kankacan
Ya o kadar imreniyorum ki oyuncakla oynayan bebeklre. Eline verdigimle birlikte saga sola firlatiyo. O yuzden hic zaman kalmiyo banadahiçmi oyuncakları la felan oyalanmıo annesi ya
anladm tatlm ya diş mi cıkarıyor ki ?=Ya o kadar imreniyorum ki oyuncakla oynayan bebeklre. Eline verdigimle birlikte saga sola firlatiyo. O yuzden hic zaman kalmiyo banada
len birileri kapatılıyo olsa önce biz seni kapatırdıkikisinide ayrı yere kapatalım bence
anladm tatlm ya diş mi cıkarıyor ki ?=Ya o kadar imreniyorum ki oyuncakla oynayan bebeklre. Eline verdigimle birlikte saga sola firlatiyo. O yuzden hic zaman kalmiyo banada
baktılar baş edemeyecekler bizle etekleri tutuştu kankacan
hadi len kurban olun siz bna beni kapatırlarsa biyere bensiz nefes alamassnz siizlen birileri kapatılıyo olsa önce biz seni kapatırdık
bunlarn herşeyi laftavızz gelirr tırıssss gider
Dis simdilik 4 tane cokartti. Gordugum kadariyla simdilik cikarmiyo. Boyle oldu ya son gunlerde. :) siz napiyosuniz? Keyifler nasil?anladm tatlm ya diş mi cıkarıyor ki ?=
kıvırcıkı kaçırcam senden :d çocuğun hayatı kurtulsunhadi len kurban olun siz bna beni kapatırlarsa biyere bensiz nefes alamassnz siiz
Dis simdilik 4 tane cokartti. Gordugum kadariyla simdilik cikarmiyo. Boyle oldu ya son gunlerde. :) siz napiyosuniz? Keyifler nasil?
düzelir bklm ya.. yurtece koy biraz varsa eğer sevdiği cizgi film felan yok mu hava güzelse gezdr biraz hep evde sıkılıyordur ?Dis simdilik 4 tane cokartti. Gordugum kadariyla simdilik cikarmiyo. Boyle oldu ya son gunlerde. :) siz napiyosuniz? Keyifler nasil?
hemde cok normal demi kankacm hiç bu kadar normal olmamıştkbiz çok iyiyiz, karşılıklı laf atıyoruz birbirimize, kavga çıkıyor ayırıyolar falan öyle normal şeyler :))
anooowwkıvırcıkı kaçırcam senden :d çocuğun hayatı kurtulsunbenim bebişimle kardeş kardeş büyüler
ikizimle bir olcaz. o seni oyalarken ben kaçıracağımanooowwhemide kıvrcımı haaa parçalarm dograrm lan sizi
Daha simdi disardan geldik. Yuruteci reddediyor. Oyuncak istemiyo. Tek sevdigi sey benim :)) kendisi bi baslasa yurumeye ben rahatlarim zaten biliyorumda az kaldi istedüzelir bklm ya.. yurtece koy biraz varsa eğer sevdiği cizgi film felan yok mu hava güzelse gezdr biraz hep evde sıkılıyordur ?
bizde iyiyiz emekliyoruz evi alt üst ediyoruz adım atmaya basladı şimdi 5 6 adm atıo kendi basına yürüyecek sanrm
emekleyncede bi anda kayboluverior nere gttinide bulamıom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?