yeni hesabada izin vermezler herhalde.hahaha yazık olmuş, yeni hesap açsınlar :))
siz ban yemedniz mi benm kafa gitti iyceKiz ben zms
resmen ajan la buProfiline baktim :)
Bnm ban kalkti busefer olmayacakduam aldi cezayisiz ban yemedniz mi benm kafa gitti iyce
hey allahh ya e neden peki böle birşey yaptnz ?Bnm ban kalkti busefer olmayacakduam aldi cezayi
onun her yerde parnagı var@-nemesis- de maşallah ajan gibi gözünden kaçmamış.
Ya bana birine soru sormami istedi isim var dedim sifreyi verdim kendin hallet dedimhey allahh ya e neden peki böle birşey yaptnz ?
yani başkasının hesabına girmek ve banlanmak da çok saçmaymış. Aynı bilgisayarı kullanan iki kişi olamaz mıymış yani anlamadımYa bana birine soru sormami istedi isim var dedim sifreyi verdim kendin hallet dedim
Ablam ve ben de aynı ıp den girdiğimiz için ablam banlandi. Ama abla kardeş olduğumuzu bildirmeyi unutmuştum. Birden fazla üyelik almış gibi görünüyor o zaman.. bildirmek gerekiyoryani başkasının hesabına girmek ve banlanmak da çok saçmaymış. Aynı bilgisayarı kullanan iki kişi olamaz mıymış yani anlamadım
mune yi cagırım mı anlatsn sanayani başkasının hesabına girmek ve banlanmak da çok saçmaymış. Aynı bilgisayarı kullanan iki kişi olamaz mıymış yani anlamadım
Günaydınn canmm aminn amin inşallahGünaydın kızlar. Kadir gecemiz mübarek olsun rabbim gönlümüzde ne varsa kabul etsin inşallah
Olmuyormusyani başkasının hesabına girmek ve banlanmak da çok saçmaymış. Aynı bilgisayarı kullanan iki kişi olamaz mıymış yani anlamadım
ee yani günaydınOlmuyormusizin almak lazimmis :/
Teknoloji ofisinde çalışan bir mühendis olarak, işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim lakin bu saçma bulmama engel değil :) bir anlatıma ihtiyacım yok o yüzden :))mune yi cagırım mı anlatsn sana
Günaydın kızlar. Kadir gecemiz mübarek olsun rabbim gönlümüzde ne varsa kabul etsin inşallah
Bncede sacmaaTeknoloji ofisinde çalışan bir mühendis olarak, işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim lakin bu saçma bulmama engel değil :) bir anlatıma ihtiyacım yok o yüzden :))
bende sürekli bilgisayar basndaym bende bilirm teknolojiyi senn gibi =) eline su dökemesekde..Teknoloji ofisinde çalışan bir mühendis olarak, işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim lakin bu saçma bulmama engel değil :) bir anlatıma ihtiyacım yok o yüzden :))
Gec oldu ama ayildikee yani günaydın
inşallah onunda banı acılır =)Gec oldu ama ayildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?