bende sürekli bilgisayar basndaym bende bilirm teknolojiyi senn gibi =) eline su dökemesekde..
ama sacma olan bi durum yok aslnda site kuralları böle eger öle olmasa herkez 2. üyelik alır yahut birbirinin şifresile girerdi sisteme erkek üyeler cogalırdı bence yernde bi uygulama.
Simdi konustum inanmiyo banlandiginainşallah onunda banı acılır =)
Özel durumda bilgi verilerek 2.üyelik alabiliyoruz canım=)yani herkesin ikinci üyelik alması da saçma değil bence kime ne ki, belki özel sorular soracak tanıdıklarının görmesini istemiyor. Site kuralı olabilir tabi bir şey diyemeyiz buna ama, o zaman bende diyim ben bu pc yi ablamla kullanıyorum ismi de bu haberiniz olsun banlamayın :)) açıyım ikinci hesabı :) hihihihiih.
neyse ben tekim kişisel bilgisayarım var beni bağlamıyor bu sorun :))
=))))ben tekim diyince aklıma ne geldi şimdi bakın hahahahahhaa
Nasıl konuştun kızSimdi konustum inanmiyo banlandigina
Hadi hayırlısı=)))beb bdv gidiorum bırakın beniban yersem mapıs damlarına dantelli don getirin
beb bdv gidiorum bırakın beniban yersem mapıs damlarına dantelli don getirin
TelefonlaNasıl konuştun kız
=))) vay vay vay=)) benden de selam söyleTelefonla
Tamam soyliyem=))) vay vay vay=)) benden de selam söyle
Bitmedi=)) daha çokkk. Ay bende yikayim tülleri yada sonra yıkarim satenler kırısir şimdi bi de onlarla uğraşamamTamam soyliyemtemizlik bityimi senin . Bnm suan perdleer yikaniyor
Ben oylefe asiyom cok kiris kiris olmuyr benim okadar perdeyi utuleyemem az kirsik olsun :)Bitmedi=)) daha çokkk. Ay bende yikayim tülleri yada sonra yıkarim satenler kırısir şimdi bi de onlarla uğraşamam
Annem de hep öyle yapar. Makinada bekletmez çıktığı gibi asıyor. Hem kirışık olmuyor hemde mis gibi kokuyorBen oylefe asiyom cok kiris kiris olmuyr benim okadar perdeyi utuleyemem az kirsik olsun :)
ütülersin haaaydi nolcak :)))Bitmedi=)) daha çokkk. Ay bende yikayim tülleri yada sonra yıkarim satenler kırısir şimdi bi de onlarla uğraşamam
Ay inan ki uğraşamaam yakarim bütün perdeleri=))) bu temizlik yeter benceütülersin haaaydi nolcak :)))
kocam gelir belki onu alırlar içeriyebaa baaaa bi de dantelli kime süsleniyosn mapıslarda kızzzz
bende öle yaparm hiç de kırısmaz..Annem de hep öyle yapar. Makinada bekletmez çıktığı gibi asıyor. Hem kirışık olmuyor hemde mis gibi kokuyor
kankam bana destek gel olar mıHadi hayırlısı=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?