Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

instagramda bi sayfada okumuştum, makinenizi arada boş çalıştırın daha iyi temizlenir yazıyordu. En azından bi denersin. Ya tutarsa?

instagramda bi sayfada okumuştum, makinenizi arada boş çalıştırın daha iyi temizlenir yazıyordu. En azından bi denersin. Ya tutarsa?
Ay insaAllah hemeen denerim cok ihtiyacim var makinemin camisirlarin artik remiz cikarmasina:/ kocis demirci olinca ustu basi pas kuf oluyor hic temizlemiyir bide makine yeni sinir oluyim hep

Ay insaAllah hemeen denerim cok ihtiyacim var makinemin camisirlarin artik remiz cikarmasina:/ kocis demirci olinca ustu basi pas kuf oluyor hic temizlemiyir bide makine yeni sinir oluyim hep
hadi bakalım inşallah yarar olmadı servis çağırırsın. Benim de ocağın teki bozuldu yanmıyor. Cumartesi gelecekler.

Yani 4 ocak birden kullandığım için acil durum! Hep hamaratlıktan bunlar

MadaAllah :) su girmistir belki igne sok ates cikan yere icinide temizle :)
çakmakla yanıyor, çakma yeri bozuk herhalde kociş baktı da olmadı. Servis geldi olmadı, parça siparişi verdi gelince geleceğim demişti :)

İçini temizle derken sen bana sen pissin temizlememişindir bi temizle düzelir mi demek istiyosun yoksa

Yok kiz su falan mi var diye demistim :)

Benim de bi ocak yanmıyordu en kKüçük gözü.. haftalarca kaldı öyle servis çağıracaktim. Eşim iğneyle deneyim dedi eskisinden daha iyi yanıyor=))))
Hiih bende senin dedigini diyom su giriyor yemek tasiyir tikaniyor orasi :)
susun bakiyim servis çağırdım parça eksik dedi adam diyorum, iğne sokmayı servis düşünemedi mi diyosunuz ille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…