hadi allah kavuştursun o zamankocam gelir belki onu alırlar içeriye
makinami servise vercem bayramdan sonra kirli koyuyom kirli cikyor :)Annem de hep öyle yapar. Makinada bekletmez çıktığı gibi asıyor. Hem kirışık olmuyor hemde mis gibi kokuyor
makinami servise vercem bayramdan sonra kirli koyuyom kirli cikyor :)
kızzz dur daha girmedim ki mapslarahadi allah kavuştursun o zamanD sayılı gün çabuk geçer
valla ben seni takip edemiyorumkızzz dur daha girmedim ki mapslara
Ay ozman temiz cikarir mi ♡_♡bi kere boş çalıştırıp tekrar dene, deterjan da koy ama.
Ay insaAllah hemeen denerim cok ihtiyacim var makinemin camisirlarin artik remiz cikarmasina:/ kocis demirci olinca ustu basi pas kuf oluyor hic temizlemiyir bide makine yeni sinir oluyim hepinstagramda bi sayfada okumuştum, makinenizi arada boş çalıştırın daha iyi temizlenir yazıyordu. En azından bi denersin. Ya tutarsa?
hadi bakalım inşallah yarar olmadı servis çağırırsın. Benim de ocağın teki bozuldu yanmıyor. Cumartesi gelecekler.Ay insaAllah hemeen denerim cok ihtiyacim var makinemin camisirlarin artik remiz cikarmasina:/ kocis demirci olinca ustu basi pas kuf oluyor hic temizlemiyir bide makine yeni sinir oluyim hep
MadaAllah :) su girmistir belki igne sok ates cikan yere icinide temizle :)hadi bakalım inşallah yarar olmadı servis çağırırsın. Benim de ocağın teki bozuldu yanmıyor. Cumartesi gelecekler.
Yani 4 ocak birden kullandığım için acil durum! Hep hamaratlıktan bunlar
çakmakla yanıyor, çakma yeri bozuk herhalde kociş baktı da olmadı. Servis geldi olmadı, parça siparişi verdi gelince geleceğim demişti :)MadaAllah :) su girmistir belki igne sok ates cikan yere icinide temizle :)
tamam sen git ben arkandan geliyorum hemen hiç merak etme senkankam bana destek gel olar mı
Ay canım düzelir inşallah bi dene arkadaşın dediğini belki olur =)makinami servise vercem bayramdan sonra kirli koyuyom kirli cikyor :)
Yok kizçakmakla yanıyor, çakma yeri bozuk herhalde kociş baktı da olmadı. Servis geldi olmadı, parça siparişi verdi gelince geleceğim demişti :)
İçini temizle derken sen bana sen pissin temizlememişindir bi temizle düzelir mi demek istiyosun yoksa
InsaAllah cnm :)tamam sen git ben arkandan geliyorum hemen hiç merak etme sen
Ay canım düzelir inşallah bi dene arkadaşın dediğini belki olur =)
Benim de bi ocak yanmıyordu en kKüçük gözü.. haftalarca kaldı öyle servis çağıracaktim. Eşim iğneyle deneyim dedi eskisinden daha iyi yanıyor=))))Yok kizsu falan mi var diye demistim :)
Hiih bende senin dedigini diyomBenim de bi ocak yanmıyordu en kKüçük gözü.. haftalarca kaldı öyle servis çağıracaktim. Eşim iğneyle deneyim dedi eskisinden daha iyi yanıyor=))))
Benim de bi ocak yanmıyordu en kKüçük gözü.. haftalarca kaldı öyle servis çağıracaktim. Eşim iğneyle deneyim dedi eskisinden daha iyi yanıyor=))))
susun bakiyim servis çağırdım parça eksik dedi adam diyorum, iğne sokmayı servis düşünemedi mi diyosunuz illeHiih bende senin dedigini diyomsu giriyor yemek tasiyir tikaniyor orasi :)
Kiz tamam anladiksusun bakiyim servis çağırdım parça eksik dedi adam diyorum, iğne sokmayı servis düşünemedi mi diyosunuz ille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?