hep böyle mesajlaşalımBende senin kalpli picaamani yerim ve mesajı aldım=))))))
güzel ama di miiii
ölmüyonda biradercar car car konuşursan olcagı o bıktm la sizden
ulan her sabah 500 mesaj a uyanıyorum sayende lanet karı=)) beynimi yedin beynimi=)car car car konuşursan olcagı o bıktm la sizden
=))) çok zekiceee =)hep böyle mesajlaşalım
şahhhane
Güle güle giy=) bulutlu şeyleri çok seviyorum bide baykuşlu bide köpekli=))instagramda bir butikten almıştım :)
sen mi ben mi acabaulan her sabah 500 mesaj a uyanıyorum sayende lanet karı=)) beynimi yedin beynimi=)
=))) çok zekiceee =)
car car car konuşursan olcagı o bıktm la sizden
filamingo modası bana göre değil mi diyorsun? :)Güle güle giy=) bulutlu şeyleri çok seviyorum bide baykuşlu bide köpekli=))
Nasıl yaniay kızlar ben sok biri bana arkadaşlık teklif etti üyelerden
Yokben senle konuşmuyorum ki
filamingo modası bana göre değil mi diyorsun? :)
ulan her sabah 500 mesaj a uyanıyorum sayende lanet karı=)) beynimi yedin beynimi=)
=))) çok zekiceee =)
Bizde sokay kızlar ben sok biri bana arkadaşlık teklif etti üyelerden
Valla gidip o kıvırcık saçlarını yoluk yoluk edecemSabah 400 mesaj vardi telde hepsi sunun derdi
Okumadim bile bu sefer kesin ayni seydir yine diyeayniymis hakkattende
Bizde sokakli olan senle arkadas olmaz ki bak bize surunuyoruz
Beraber gidek ben kivircki kacirayim sen bunun saclarini yol nasil fikirValla gidip o kıvırcık saçlarını yoluk yoluk edecem
Çok ince bi detay =))) kesin bilmemiz lazım bilmezsek ayıp=)))bugünden beri bir şarkı arıyorum. Bir erkek söylüyor. Çok slow bir şarkı değil. Böyle ağır abi şarkısı değil totoş gibi bir sesi var, radyoda dinlemiştim ve içinde sadece "offff offf " geçtiğini biliyorum. Biliyor musunuz bu şarkıyı? :))
Çok güzel offfluyor diye sevmiştim
Süper süper valla zevkle=))Beraber gidek ben kivircki kacirayim sen bunun saclarini yol nasil fikir
Yerli yabanci ?bugünden beri bir şarkı arıyorum. Bir erkek söylüyor. Çok slow bir şarkı değil. Böyle ağır abi şarkısı değil totoş gibi bir sesi var, radyoda dinlemiştim ve içinde sadece "offff offf " geçtiğini biliyorum. Biliyor musunuz bu şarkıyı? :))
Çok güzel offfluyor diye sevmiştim
sendemi birütüsben senle konuşmuyorum ki
filamingo modası bana göre değil mi diyorsun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?