De hayde o zaman kanini yerde koyalim şununSüper süper valla zevkle=))
kız bildiğin yavşadı yanii bugun kayıt oldu.. face book hesanmdan bulms sizi neyse mesaj attı ilk görmemişim sonra yazmaya basladı sizden cok hoşlandm tanışabilirmiyiz cok etkiledniz felan beniNasıl yani
Dun kizi sattin hunharcasendemi birütüs
yerliYerli yabanci ?
o anlamda değil lan bu sefer iş ciddi pampaBizde sokakli olan senle arkadas olmaz ki bak bize surunuyoruz
et anam ette bende kurtuluyummmValla gidip o kıvırcık saçlarını yoluk yoluk edecem
sendemi birütüs
Dun kizi sattin hunharca
Sana bu kadar çekici etkileyici bakımlı olma diye bin kez söylüyorum=))kız bildiğin yavşadı yanii bugun kayıt oldu.. face book hesanmdan bulms sizi neyse mesaj attı ilk görmemişim sonra yazmaya basladı sizden cok hoşlandm tanışabilirmiyiz cok etkiledniz felan beni
o anlamda değil lan bu sefer iş ciddi pampa
ne istionoz benm koca dödtlü oglusmdan ben ona yarn uzaktan kumandalı araba alacamm vın vınnnnnBeraber gidek ben kivircki kacirayim sen bunun saclarini yol nasil fikir
ben mi cekici etlileyici bakım lı pardon bana mı dedinizSana bu kadar çekici etkileyici bakımlı olma diye bin kez söylüyorum=))
eşim benm daha kıymetimi bilmesin elime sallasam ellisi lensende ilgileniyorsan o zaman ciddidir
He sana dedim=))))))ben mi cekici etlileyici bakım lı pardon bana mı dediniz
ben mi cekici etlileyici bakım lı pardon bana mı dediniz
çelişkili mesajlareşim benm daha kıymetimi bilmesin elime sallasam ellisi len
ulen ne döneksnz haHe sana dedim=))))))
Kızım beynine senin ironi yaptım=))))ulen ne döneksnz ha
sus ucuz parfüm araştırıyorumKızım beynine senin ironi yaptım=))))
kaçırcam onu benim olacak nihahahaaane istionoz benm koca dödtlü oglusmdan ben ona yarn uzaktan kumandalı araba alacamm vın vınnnnn
ben dedimm hunharca satar seni bu dedim. kazulet bu dedim... dinlemedinaynen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?