hayır yani sennde bebişin olacak iksile bir baş gelebilecen mikaçırcam onu benim olacak nihahahaaa
fransız mürebbiye tutarım ben onahayır yani sennde bebişin olacak iksile bir baş gelebilecen mi
hem benm oglan senn bebişi haşlar
PARAM VAR DİE HAVA MI ATION ŞİŞKOfransız mürebbiye tutarım ben ona
para var aşk var romantizm var mutluluk var. herşey var bendePARAM VAR DİE HAVA MI ATION ŞİŞKO
hava attı bal kabagıpara var aşk var romantizm var mutluluk var. herşey var bendehahayt pis fakir seni
kıskanma cicimhava attı bal kabagı
benide tam aksine burayı okudukça eşimi ailesini öpüp başıma koyuyorumüyenin biri durumuna bu kk beni evlilkten sogutuyor yazmıs
caslıorum ama olmuo maas düşük olunca kader utansnkıskanma cicimçalış seninde olur
ıykk gıcıkk nolacakbenide tam aksine burayı okudukça eşimi ailesini öpüp başıma koyuyorum
ek iş yap o zamancaslıorum ama olmuo maas düşük olunca kader utansn
örgü ör sat. keçeden bir şeyler yap sat. el işi filan. yapacak olduktan sona iş çok. benim arkadaşım gelin ayakkabısı yapıp satıyor gittigidiyorda falan. 50 liraya yapıp 100liraya satıyor.ne yapabilrm ek iş
benide tam aksine burayı okudukça eşimi ailesini öpüp başıma koyuyorum
Sen bide Lady kazulet in konularini oku.aynen, thx god
HAHHAH bunları ben mı yapacam bu beceriksizlimle aklın kesiomu gıörgü ör sat. keçeden bir şeyler yap sat. el işi filan. yapacak olduktan sona iş çok. benim arkadaşım gelin ayakkabısı yapıp satıyor gittigidiyorda falan. 50 liraya yapıp 100liraya satıyor.
Sen bide Lady kazulet in konularini oku.ailene hayatina ilah gibi tapmaya baslarsin
güle güle, yine beklerizkızlar ben yavaştan kacıyormm görüşürüz kendinize iyi davranın olar mı
Valla aynen bizde de kavga senepleri incir cekirdegini doldurmaz. En buyuk kavga konusu kedinin yemini en son kim verdi olurbi kaç gördüm ve çok üzülüyorum böyle şeylere.
bende eşime diyorum geçen millet neler yaşıyor okuyorum forumda... benim de sorunum neden pazar kahvaltımı yatağa getirmiyorsun gibi şeyler oluyorvalla çok şükür bin şükür halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?