napıon tatil güzeligünaydın, hayırlı cumalar
napıon tatil güzeli
bende aynıyım vallahi hiç iş yapasam yok bende yapacam temzlk mutfagmı temzlemem lazm aksam cocuk uyduktan sonra ypym en iyisi..boş boş dolanıyorum ofiste, tatil moduna girdim bile :)) yarın bayram temizliği yapcam. bu bile beni mutsuz etmedi yani
sen naaapıyorsunnnnn
ben dün kocişten beraber yapacağımızın sözünü aldımbende aynıyım vallahi hiç iş yapasam yok bende yapacam temzlk mutfagmı temzlemem lazm aksam cocuk uyduktan sonra ypym en iyisi..
ooohh ne güzell valla benmkide mecbur yardm edecek bana hele bi etmesin kafasına yumru yerben dün kocişten beraber yapacağımızın sözünü aldım
aman sen yeme deooohh ne güzell valla benmkide mecbur yardm edecek bana hele bi etmesin kafasına yumru yer
günaydın, katıl tabi uzak durduğun kabahat :))Günaydın bende aranıza katılabilirmiyim?
nasılsınız?
bende iyiyim şükür :) bugün son çalışma günü 4 gün tatil ne güzelvalla ben süperim, malum cuma izin zamanı
sen nasılsın bakalım
hahahaaaa
h.gelsin damlacim :)bende iyiyim şükür :) bugün son çalışma günü 4 gün tatil ne güzel
sizin bugünmü yoksa yarınmı izin başlıyor?
bugün başlıyor, bir de yıllık izni birleştirdim ben. 2 hafta yokummmbende iyiyim şükür :) bugün son çalışma günü 4 gün tatil ne güzel
sizin bugünmü yoksa yarınmı izin başlıyor?
kızz zmssss bugün gidiyorum artık beni özlersin bakh.gelsin damlacim :)
en iyini yapmışsınz doya doya tatilin tadını çıkarın 3-4 güne sığmamış olurbugün başlıyor, bir de yıllık izni birleştirdim ben. 2 hafta yokummm
tanit kendini kimseen senHoşbulduk
kiz şilâaaa tatil yapcan diye burayidami boslican :) arda girde haberdar et kendinden :) ☆kızz zmssss bugün gidiyorum artık beni özlersin bak
yaa valla telefonuma indirdim uygulamayı da ben anlamadım bu kk bi sorunlukiz şilâaaa tatil yapcan diye burayidami boslican :) arda girde haberdar et kendinden :) ☆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?