Maşallah :) allah nazarlardan korusun ❤❤❤Valla aynen bizde de kavga senepleri incir cekirdegini doldurmaz. En buyuk kavga konusu kedinin yemini en son kim verdi olurnazar degmesin
Elem terefis ladynin gozlerine sis
Ben ben ben bennnnnKim var kızlar hu huuu
Ne yapıyorsun=))Ben ben ben bennnnn
Bayilanzi :)Ne yapıyorsun=))
Valla aynen bizde de kavga senepleri incir cekirdegini doldurmaz. En buyuk kavga konusu kedinin yemini en son kim verdi olurnazar degmesin
Elem terefis ladynin gozlerine sis
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Gunaydinnnn :)
Ayrica gunaydinnn kizlarrr :)
Yarindannsonra tatil diye miAyy içim içime sığmıyor bugün. Sabahın köründe böyle güzel uyanılır mı
eveet eve bi gidiyorum bugun. Sonra tatil ooooohh :)Yarindannsonra tatil diye mi
Iyi tatiller o zaman genc :)eveet eve bi gidiyorum bugun. Sonra tatil ooooohh :)
Iyi tatiller o zaman genc :)
Bende bayramin 2. 3. Gunu kumladayim :))tşkürlerrrrrr, size de kartpostal atarım ordan
günaydın, hayırlı cumalarGünaydın KIzlar Hayırlı Cumalar
ooooh ne güzel, senin hamilelik günlüğünü okuyorum hep ve çok değişik şeyler yazıyor yaaaaaa. bebeğiniz 15.000 kat büyüdü diyorrrrrrrrrr, ağırlığı 1 gr ama ihhihihi tatlış şey maşallahBende bayramin 2. 3. Gunu kumladayim :))
Evet daha minnak benim kiooooh ne güzel, senin hamilelik günlüğünü okuyorum hep ve çok değişik şeyler yazıyor yaaaaaa. bebeğiniz 15.000 kat büyüdü diyorrrrrrrrrr, ağırlığı 1 gr ama ihhihihi tatlış şey maşallah
anaa kız tatilemi gidiyorsnz ?Bende bayramin 2. 3. Gunu kumladayim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?