Oooooy oooyyyAy ayy
=))) ne yapıyorsun kız telefonda misinOooooy oooyyy
Kaynisim geldi doncem dedi, diyis o diyis :))
Buralarda dolanıyor beğenilerini yorumlarını görüyorum bizim topgge mi gelmiş kaynisi=)))Kaynisim geldi doncem dedi, diyis o diyis :))
Evet telefona uygulama indirdim ordan yazıyorum
bugun yogunum canim kombi temizledileer kayniste ise gitmedi basimda :/ koca ewde temizlige devam ediyom bol boool sinir oluyom :/Buralarda dolanıyor beğenilerini yorumlarını görüyorum bizim topgge mi gelmiş kaynisi=)))
arada giryom bi goz atip cikiyim bide bu topikten ikidefa falan boldirm geliyor bisey yazmayinca bidaha gelmiyor . etiketledinde anca oyle gordum :)Kaynisim geldi doncem dedi, diyis o diyis :))
Evet telefona uygulama indirdim ordan yazıyorum
Sakin ol=))bugun yogunum canim kombi temizledileer kayniste ise gitmedi basimda :/ koca ewde temizlige devam ediyom bol boool sinir oluyom :/
Bana da birkaç gündür gelmiyo ya girince görüyorum yazılanlarıiEvet bi degisik, hep bildirim gelmiyor bende anlamadim :))
yemek yiyince sakinlestimSakin ol=))
Ne yedin kız=)yemek yiyince sakinlestim
Evet hemde çok ihmal ettin.Ne zamandır bilerek hiç yazmıyorum etmiyorum ne zaman aklına gelcem diye_heidi_ geldim cnm.. kusura bakma ihmal ettim ama zayıflama yarışmalarındayım bu aralar... tabi sen ne anlarsın şişmanların halinden :)))
8.2.. napim kız ora çok vakit alıyo. . Bebek te çok vaktimi alıyo. .şu anda hala sallıyorum.. Bugün hiç uyumadı..Evet hemde çok ihmal ettin.Ne zamandır bilerek hiç yazmıyorum etmiyorum ne zaman aklına gelcem diyenasıl gidiyor zayıflama kaç kilo verdin
Anladım sen vaktini çok alan yerlerde takıl.. Allah yardımcın olsun.verdiğin kilolar için de tebrik ederim8.2.. napim kız ora çok vakit alıyo. . Bebek te çok vaktimi alıyo. .şu anda hala sallıyorum.. Bugün hiç uyumadı..
Yaaa heidi küstün senAnladım sen vaktini çok alan yerlerde takıl.. Allah yardımcın olsun.verdiğin kilolar için de tebrik ederim
Yoo küsmedim niye küseyim ki herkesin aklına gelmek zorunda değilim sonuçta. Takıl sen boşver beni.. ben hatırlıyorum seni o yeter bana.Yaaa heidi küstün sen
Belli belli. . Hiç küsmemişsin.. senin ne kdr kıskanç olduğunu bilirimYoo küsmedim niye küseyim ki herkesin aklına gelmek zorunda değilim sonuçta. Takıl sen boşver beni.. ben hatırlıyorum seni o yeter bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?