Sebzeli tavuk dolma falan=) ben hiç yapmadım mesela=))at at bizim becerikli oldugumuzu nerdn cikardin sahsen ben degilim :/
kaynisle ortak calismamizSebzeli tavuk dolma falan=) ben hiç yapmadım mesela=))
Kek, kurabiye yap börek sar buzluğa at.. çay demlenene kdr çözülür..Düğün var 2.günü onun için gelecekler bilmem geldiklerinde bakarım artık=) ne yapsam bilmem
Ay evet cok guzel gorunuyordu :))kaynisle ortak calismamizama sadece kendimde yptigm oldu ogrenisrsin sen ama sac kavurmayi untmadim nemesis demisti :))
bnm yaptgm yemeklere bin basar aac kavurm olsun kebap olsun baska bisey aramssn bide patlican dolmasi kurusundan :))Ay evet cok guzel gorunuyordu :))
Yaptinda yemedik mibnm yaptgm yemeklere bin basar aac kavurm olsun kebap olsun baska bisey aramssn bide patlican dolmasi kurusundan :))
kiz yeni gelin yaptigu bin basar benm yemekereYaptinda yemedik mi
=)))) haha =)kaynisle ortak calismamizama sadece kendimde yptigm oldu ogrenisrsin sen ama sac kavurmayi untmadim nemesis demisti :))
Evet onları yaparımKek, kurabiye yap börek sar buzluğa at.. çay demlenene kdr çözülür..
Gel yapayım kuru patlıcanı =))bnm yaptgm yemeklere bin basar aac kavurm olsun kebap olsun baska bisey aramssn bide patlican dolmasi kurusundan :))
onu bnde yapiyom sen bana degisik yemkler yap postala :)Gel yapayım kuru patlıcanı =))
Ne istersin=)yapabileceğim birşeyler olsunonu bnde yapiyom sen bana degisik yemkler yap postala :)
Sen iste herşeyi yaparım ben=))Ohooo burdada o zaman sunu yao dedigimiz ortadan tuyuyor
Ne varsa sende var ikizim
Kaç gün kalacak kV? Kim kim gelecekler? ?Sen iste herşeyi yaparım ben=))
Kaç gün olduğu belli değil kayinim eltim falan gelecekti ama sanırım onlar gelemeyecek. kalırlar 1 hafta 10 gün galibaKaç gün kalacak kV? Kim kim gelecekler? ?
Kuru badilcanmiiii bende isteremmm:))Gel yapayım kuru patlıcanı =))
Gel=))Kuru badilcanmiiii bende isteremmm:))
Gubaydin nabuyungood morning
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?