Öyle olsun gönlümü etmek için demiyorsundur inşallahBelli belli. . Hiç küsmemişsin.. senin ne kdr kıskanç olduğunu bilirimcnm bi tanem ben seni hiç unutur muyum? Sen benim burdaki en sevdiğim arkadaşlarımın başında geliyorsun
Aa neden seni sevmesen kalbini geri kazanmak için uğraşim nazlı heidim..Öyle olsun gönlümü etmek için demiyorsundur inşallah
firinda sebzeli tavuk dolma fanta :)Ne yedin kız=)
sag salim kucagina alirsin ins.:)Kut kut atiyor kalbimmmm bitmedi gitti su harbimmm liseli kizlar gibi pir pirrrr dip tis dip tis :)
Afiyet olsun canım=) eline sağlık=)firinda sebzeli tavuk dolma fanta :)
Tamam o zamanAa neden seni sevmesen kalbini geri kazanmak için uğraşim nazlı heidim..
:* senn yemek yemiyin mu hep burdsinAfiyet olsun canım=) eline sağlık=)
Biz yiyeli yıl oldu yıl=)):* senn yemek yemiyin mu hep burdsin
Kv bayram için mi geliyo?? Ne pastalar börekler yapacan??Biz yiyeli yıl oldu yıl=))
afiyt olsun huzlisunz :) tabi insan antpte yasayinca elide huzli olur yemeklerude guzel olur :》Biz yiyeli yıl oldu yıl=))
Düğün var 2.günü onun için gelecekler bilmem geldiklerinde bakarım artık=) ne yapsam bilmemKv bayram için mi geliyo?? Ne pastalar börekler yapacan??
Yemeklerim çok güzel değil ama idare eder=) yenebilir durumda =)) daha antep e tam olarak hakim olamadım =)afiyt olsun huzlisunz :) tabi insan antpte yasayinca elide huzli olur yemeklerude guzel olur :》
orda yasman bile ayricalik olmanndemek :))Yemeklerim çok güzel değil ama idare eder=) yenebilir durumda =)) daha antep e tam olarak hakim olamadım =)
Eşimi sıkıştırıyorm tayin iste gidelim diye=) ama konuştuğum herkeste bi antep sevdası var kararsız kalıyorum=)))orda yasman bile ayricalik olmanndemek :))
kiz cildirdin herldeee :))) alisamadin mi ben yemekleri icin yasamk isterdimEşimi sıkıştırıyorm tayin iste gidelim diye=) ama konuştuğum herkeste bi antep sevdası var kararsız kalıyorum=)))
Alıştım da ne bileyim =))kiz cildirdin herldeee :))) alisamadin mi ben yemekleri icin yasamk isterdim
kalk kizAlıştım da ne bileyim =))
Sizler kadar becerikli değilim kız ben=))) bazen kızlara atıyorm=))atarım Sana dakalk kizarada yaptigin yemekleei cekip koysa az yemek gorelim :))
at at bizim becerikli oldugumuzu nerdn cikardin sahsen ben degilim :/Sizler kadar becerikli değilim kız ben=))) bazen kızlara atıyorm=))atarım Sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?