- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Olan delige herkes sokar igneyi onemli olan olmayan yereBenin ocagimda igne deligi yok
Hahahahahhaa ne ocakti bee konus konus bitiremedik hahahahahahaOlan delige herkes sokar igneyi onemli olan olmayan yere
Servisciler gitmedimi daha git kahvalti hazirlaHahahahahhaa ne ocakti bee konus konus bitiremedik hahahahahaha
Hayir gitmedi, sorun bir igne kadar basit degil demekServisciler gitmedimi daha git kahvalti hazirla
O zaman yatakta donmeye devam oohhh misssHayir gitmedi, sorun bir igne kadar basit degil demek
Kocaya kahvaltiyi kitledim, o hazirliyor ben simsi ekmek almaya gidiyorum hahaha :) ocagim da yapildi :)Servisciler gitmedimi daha git kahvalti hazirla
Kocaya kahvaltiyi kitledim, o hazirliyor ben simsi ekmek almaya gidiyorum hahaha :) ocagim da yapildi :)Servisciler gitmedimi daha git kahvalti hazirla
Temizlik modundayim canim, buzdolabini temizledim iyice simdi bi dinleniyim de sil süpür is varKimse yok mu kızlarrr
Eline sağlık benim de iş var da şimdilik yatıs pozisyonu oruç olunca=) arada kalkıp bi iş yapıp geri uzaniyorumTemizlik modundayim canim, buzdolabini temizledim iyice simdi bi dinleniyim de sil süpür is var
bende utu yapcam canim :/
Allah kabul etsin, kolayliklar versin haaayydiEline sağlık benim de iş var da şimdilik yatıs pozisyonu oruç olunca=) arada kalkıp bi iş yapıp geri uzaniyorum
Ütü ayda yilda bir yapiyorum, gecen de eşim yapti belki utanirsin ben yapiim dedim diyor bir de utanmadim ki yapcn tabi dedim hahahahahabende utu yapcam canim :/
Ne utanacan be.. ütü yapmak senin tekelinde mi??Ütü ayda yilda bir yapiyorum, gecen de eşim yapti belki utanirsin ben yapiim dedim diyor bir de utanmadim ki yapcn tabi dedim hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?