Yeni uyandim, bulaşık makinesini bosalttim simdi tv keyfi, acıkmayı bekliyorum kahvalti icin. Canim cumartesi ❤Gubaydin nabuyun
Valla tek olcam bu guzel cumartesi de dedim ama herkeşler burdaymis :)) haaayy nemesiisssshellowwwwwwwwwwwwww
günaydın kızçeler :)
Bende yemek yaptim oglusa kahvalti bulasik makinasi yari bosalttim camasir astim simdi oglusu uyuttum:)))Yeni uyandim, bulaşık makinesini bosalttim simdi tv keyfi, acıkmayı bekliyorum kahvalti icin. Canim cumartesi ❤
Sen naaaabionn sabah sabah?
herkes tatil ben çalışıyorum ama :):)Valla tek olcam bu guzel cumartesi de dedim ama herkeşler burdaymis :)) haaayy nemesiissss
Abooooooo ben de cok çalıştım sabah sabah diyordum. Simdi anladim ki ben aslinda hala uyuyormuşum hahahahahaBende yemek yaptim oglusa kahvalti bulasik makinasi yari bosalttim camasir astim simdi oglusu uyuttum:)))
Anaaaaaa kizz yazik sana :))herkes tatil ben çalışıyorum ama :):)
ahaa ezikledi seni kız buAbooooooo ben de cok çalıştım sabah sabah diyordum. Simdi anladim ki ben aslinda hala uyuyormuşum hahahahaha
kendi şirketim var :)Anaaaaaa kizz yazik sana :))
Ne is yapiyordun sen?
Sabah 6.30 da gune baslyinca boyle oluyorAbooooooo ben de cok çalıştım sabah sabah diyordum. Simdi anladim ki ben aslinda hala uyuyormuşum hahahahaha
Patronice gendulerikendi şirketim var :)
arife arife herkes yatarken amele amele çalışan patroniçe vuhuuuPatronice genduleri
Valllahi ana olmak zor, allah kolaylık versinSabah 6.30 da gune baslyinca boyle oluyor
Hahahaha :) ben de bi is kurmaya niyetliyim de az bi zamanim var, ocakta yuksek lisansim bitecek ondan sonra bakalim :)arife arife herkes yatarken amele amele çalışan patroniçe vuhuuu
ambalaj üzerine :) çoğunlukla gıda ambalajı.Hahahaha :) ben de bi is kurmaya niyetliyim de az bi zamanim var, ocakta yuksek lisansim bitecek ondan sonra bakalim :)
Ne üzerine tükan, bayan patroniçe?
Yaff sen patronsun olur o kadararife arife herkes yatarken amele amele çalışan patroniçe vuhuuu
Amin insallahValllahi ana olmak zor, allah kolaylık versin
ambalaj üzerine :) çoğunlukla gıda ambalajı.
Heeee paralari sayarken hic amele oldugunu dusunmessin ama dimi çaaaakkkkaaalllYaff sen patronsun olur o kadar
Allahım bana da nasip et, aminAmin insallah
paraları genelde saymıyorum direk yiyorum çatır çatırHeeee paralari sayarken hic amele oldugunu dusunmessin ama dimi çaaaakkkkaaalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?