En sevdigim seydirparaları genelde saymıyorum direk yiyorum çatır çatır
Niye yapamiyolarmiydiGeçen günün en çok konusulan "evimdeki bozuk ocak" icin servis geldi su an bakalim bu sefer yapilabilecek mi :))
Amiiin hayirlisiyla saglikli insallahAllahım bana da nasip et, amin
Sen ne is yapjyosun?Heeee paralari sayarken hic amele oldugunu dusunmessin ama dimi çaaaakkkkaaalll
Yaaa adam geldi bakti bir parcasi yokmus, siparis verdi gelince gelcem dedi tekrar geldi iste simdi. Ama kizlar diyor ki igne sok ahhahaha taktilar igne sok duzelir nereye sokcagimi bile bilmiyorum igne sok igne sok hahahahahhaNiye yapamiyolarmiydi
iğne sokaydın keşkeYaaa adam geldi bakti bir parcasi yokmus, siparis verdi gelince gelcem dedi tekrar geldi iste simdi. Ama kizlar diyor ki igne sok ahhahaha taktilar igne sok duzelir nereye sokcagimi bile bilmiyorum igne sok igne sok hahahahahha
Ingilizce matematik muhendisi mezunuyum, uzaktan egitim uzmanıyım ozel bi üniversitedeSen ne is yapjyosun?
Sorun ne yanmiyomuYaaa adam geldi bakti bir parcasi yokmus, siparis verdi gelince gelcem dedi tekrar geldi iste simdi. Ama kizlar diyor ki igne sok ahhahaha taktilar igne sok duzelir nereye sokcagimi bile bilmiyorum igne sok igne sok hahahahahha
Sus kizzzzz servis burda soksun ne sokuyorsaiğne sokaydın keşke
Peki ne is kurmayi dusunuyosunIngilizce matematik muhendisi mezunuyum, uzaktan egitim uzmanıyım ozel bi üniversitede
dua et bu lafını yanlış yönlere çekecek sapık yok şuan burdaSus kizzzzz servis burda soksun ne sokuyorsa
Bi tanesinin çakmağı cakmiyor, cakmakla atesleyince yaniyor. Cakmak butonu var ya onu elinle cekince 15 20 cm yukari kablosu cikiyor orada bir sorun var heralde: )Sorun ne yanmiyomu
Allahtandua et bu lafını yanlış yönlere çekecek sapık yok şuan burda
Icine su kacmis sac kurutmayla kurutacaktinBi tanesinin çakmağı cakmiyor, cakmakla atesleyince yaniyor. Cakmak butonu var ya onu elinle cekince 15 20 cm yukari kablosu cikiyor orada bir sorun var heralde: )
Hahahahahhahahahdua et bu lafını yanlış yönlere çekecek sapık yok şuan burda
Tamam igne sokarim tamamIcine su kacmis sac kurutmayla kurutacaktinama tabi kabli isi sıkınti
Igneyi ocaga, çuvaldızı size artikTabi igne onemli sokmazsan olmaz
Yalniz igne sokmaninda teknikleri varIgneyi ocaga, çuvaldızı size artik
Benin ocagimda igne deligi yokYalniz igne sokmaninda teknikleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?